Paige DeSorbo Split nuk do të ishte 'fundi i botës'

Klea

Paige DeSorbo Split nuk do të ishte ‘fundi i botës’

Ylli Southern Charm Craig Conover kohët e fundit ka folur për romancën e tij në distanca të gjata Paige DeSorbo. Baza e shtëpisë së Paige është New York City, ndërsa Craig po qëndron në Charleston. Përpjekjet e tij për të bindur Paige-n të lëvizte dhe ta bënte Charleston shtëpinë e saj, janë lënë mënjanë.

Kohët e fundit, Craig pyeti veten nëse ai duhet ta linte Paige për dikë tjetër, pasi ora e tij biologjike po shkonte. Psherëtimë. A mund ta kthejë dikush Craig-un në klasë për “bisedë?” Librit të tij të anatomisë njerëzore i mungojnë disa faqe. “A dua të jem me Paige dhe të jem i durueshëm që përfundimisht ta kem atë familje me të? Apo e dua familjen aq të keqe sa do të largohem nga dashuria e jetës sime?” komentoi Craig.

Ndërkohë, gjatë BravoCon, Paige i kërkoi Craig të martohej në Vegas. Çifti është në lidhje që nga viti 2021. Por zoti Ora Biologjike nuk donte të martohej në një kishë atje. Unë mendoj se ora e tij ishte e heshtur në Vegas.

A është Craig gati të ndahet nga Paige?

Gjatë episodit më të fundit të Southern Charm, Paige shkoi në Charleston për të kaluar pak kohë me burrin e saj. Oh, dhe merrni pjesë në darkën e Madison LeCroy.

Para festës, Craig foli me Paige për të ardhmen e tyre. “Nuk është fundi i botës nëse nuk përfundojmë së bashku. Ajo që dua të them është se tani besoj se jam bërë një person i qëndrueshëm me ose pa ty,” shpjegoi Craig. “E di që më arrite atje, por ndihem vërtet i qëndrueshëm në vetvete, deri në atë pikë sa mund të të lë të shkosh. Do të ishte vërtet e trishtueshme, por nuk do të trembesha”, shtoi ai. Një mënyrë e shkëlqyer për të trembur të dashurën tuaj, Craig.

Kur ai e pyeti Paige nëse donte që të funksiononte me të, ajo u përgjigj: “Po. Unë nuk do të isha këtu. Unë do të isha në Nju Jork.” Tema u diskutua përsëri në darkën e Madison.

“Unë thjesht nuk jam gati të lëviz këtu poshtë dhe të jetoj në një rrugë të rrugës dhe të kem një fëmijë. Unë thjesht nuk jam”, tha ylli i Summer House. “Ndjehem sikur duhej të mbaroja kështu me një pjesë të caktuar të jetës sime.”

Madison dhe burri i saj, Brett Randle, siguruan Paige se ishin në gjendje të bënin një fejesë në distanca të gjata. Kur Craig u nis për në tualet, Paige rrëshqiti në unazën e Madison për të parë se cilat stile i pëlqenin.

Ndoshta një fejesë do të ndodhë më shpejt se sa vonë. Kjo është nëse Craig ndalon së foluri për orën e tij biologjike dhe se si ai nuk ka nevojë për Paige.

Sezoni 9 i Southern Charm kthehet më 4 janar 2024 në 8/7c në Bravo.