Paige DeSorbo reflekton për miqësinë e Kyle Cooke

Klea

Paige DeSorbo reflekton për miqësinë e Kyle Cooke

Shtëpi verore Sezoni 8 është i domosdoshëm për të parë TV, ne nuk i vendosim rregullat. Ishte e qartë se prishja e fejesës së Carl Radke dhe Lindsay Hubbard do të rezultonte në një sezon skandaloz. Megjithatë, pjesa tjetër e ekuipazhit po tërheq peshën e tyre, veçanërisht të rinjtë e dashur.

Si gjithmone, Paige DeSorbo vazhdon të jetë vajza e vajzave që i duhet shtëpisë Hamptons çdo vit. Ajo dhe Amanda Batula janë të dashura si brenda dhe jashtë emisionit, të cilët gjithmonë mbështesin njëra-tjetrën. Kjo është arsyeja pse nuk ishte tronditëse kur, gjatë një episodi të fundit, Paige përsëri duartrokiti Kyle Cooke në mbrojtje të Amandës. Sigurisht, ata mund të ishin të martuar, por kjo nuk po e pengonte Paige që ta thërriste atë për të mos e lejuar Amandën të ishte më e pavarur.

Grindja dramatike dha një skenë të këndshme për TV, por fansat mbetën të pyetur nëse Kyle dhe Paige u puthën dhe u grimuan pas zënkës. Gjatë një episodi të fundit të podcast-it “Virtual Reali-Tea” të Page Six, fashionistja dha një përditësim.

Paige dhe Kyle janë të mirë si ari

Pavarësisht debatit të ashpër, Paige thotë se ajo dhe Kyle janë ende aq afër si kurrë më parë. “Kështu që kur zihemi, e urrej të them se luftojmë si vëlla dhe motër, sepse fjalë për fjalë do t'i shtrëngoj qafën vëllait tim – por ne e bëjmë,” shpjegoi Paige. Kjo është pikërisht dinamika që ata japin sa herë që drejtohen në Summer House.

Paige e vlerëson miqësinë e saj me Amandën si arsyen pse ajo dhe Kyle nuk hanë seriozisht mish viçi. “Ne nuk mbajmë mëri me njëri-tjetrin,” shtoi Paige. “Ne jemi njerëz me zë. Nëse nuk do të ishim, nuk do të ishim në një reality show. Ne do të themi atë që po mendojmë duke dhënë mendimet tona. Kështu që unë nuk jam, 'Oh, unë dhe Kyle po hahemi tani'.” Kështu që tingëllon sikur vera është ende argëtuese në mesin e fisit të vibeve të mira, edhe nëse ata e fyejnë njëri-tjetrin herë pas here.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.