Paige DeSorbo reagon ndaj komenteve të ndarjes së Craig Conover

Klea

Paige DeSorbo reagon ndaj komenteve të ndarjes së Craig Conover

Paige DeSorbo është një yll i Shtëpisë Verore që gjithmonë thotë mendimin e saj. Nëse ajo po pohon me krenari se “nuk pastron” ose po mbron të dashurin e saj Southern Charm Craig Conover, ajo le të dihen mendimet e saj. Pra, kur bëhet fjalë për njerëzit që vënë në pikëpyetje marrëdhënien e saj, Paige nuk po i përzien fjalët e saj me një përgjigje.

Në një episod të fundit të Summer House, Craig foli me Kyle Cooke për të ardhmen e marrëdhënies së tij dhe Paige. Ai ishte brutalisht i sinqertë për mundësinë që ata të ndaheshin. Craig shpjegoi se ai e di se është në një vend mjaft të mirë për të ecur nga kjo në një mënyrë të shëndetshme. Kyle mund të kishte menduar se ishte një flamur i kuq për çiftin. Megjithatë, Paige është duke duartrokitur burrin e saj për pikëpamjen e tij realiste.

Paige i pëlqen ndershmëria brutale e Craig

Në një intervistë për E! Në internet, Paige zbuloi se ishte dakord me gjithçka që Craig tha në emision për të ardhmen e tyre. “Po, në statistika njerëzit potencialisht mund të ndahen. Ne kemi një normë më të lartë sepse bëjmë distanca të gjata, por mendoj se nëse nuk do ta pranonim se do të ishim vërtet naivë,” shpjegoi ajo.

Në përgjithësi, Paige pëlqen aftësia e Craig për të folur për tema tabu ose mundësi të frikshme kur bëhet fjalë për të ardhmen e tyre së bashku. “Isha mirënjohës që ai e tha këtë sepse ndihem në të njëjtën mënyrë. E di që ai ndihej kështu dhe kështu sinqerisht më qetësoi”, shtoi Paige.

Craig gjithashtu dyfishoi në intervistë pikëpamjen e tij, duke pretenduar se ajo vjen nga një vend ku nuk dëshiron të jetë “delirantë”. “Vetëm për shkak se ne jemi në TV nuk do të thotë se ne nuk do të merremi me të njëjtat gjëra që bëjnë të gjithë të tjerët atje,” vuri në dukje Craig. “Nëse do të uleshim aty dhe do të vepronim sikur çdo gjë shkon mirë çdo herë, thjesht mendoj se kjo do të ishte e pandershme. Natyrisht, ne duam që ajo të funksionojë.” Është freskuese të shohësh një çift të jetë i sinqertë për mundësinë reale që një marrëdhënie të mos funksionojë dhe të mos sillet sikur është fundi i botës. Ne nuk mund të mos qëndrojmë veç Paige dhe Craig.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.