Paige DeSorbo mendon se Carl Radke i bëri Lindsay Hubbard një 'favor'

Klea

Paige DeSorbo mendon se Carl Radke i bëri Lindsay Hubbard një ‘favor’

Si data e asaj që do të kishte qenë dasma e Lindsay Hubbard dhe Karl Radke qasje, ka ende pak përgjigje se çfarë ka ndodhur në të vërtetë mes ish-çiftit të Shtëpisë Verore. Carl kurrë nuk shpjegoi publikisht pse u nda me Lindsay, dhe ajo gjithashtu ka qëndruar e heshtur.

Por është sugjeruar disa herë që sezoni i ri i Shtëpisë Verore do të japë njëfarë pasqyre. Se ndoshta shkrimi ishte në mur tashmë.

Paige tha se Lindsay ishte “i tronditur”

Bashkëylli i Lindsay-it dhe miku aktual, Paige DeSorbo përsëriti atë ndjenjë në podkastin Scheananigans të Scheana Shay.

Gjatë paraqitjes mysafire të kontribuesit të modës në podcast, Scheana e pyeti atë se çfarë dinte për ndarjen. Siç rezulton, Paige nuk ka ndonjë informacion të dorës së parë. Megjithatë, ajo kontaktoi me yllin e saj pasi ndarja u bë publike për t’u kontrolluar.

“E mori Lindsay [around] dy javë, por më në fund ajo më ktheu një mesazh. Kështu që kam marrë vetëm pak [of information]”, shpjegoi Scheana. “Por unë jam gjithashtu shok me Carl-in dhe nënën e tij, kështu që u dërgova mesazhe dhe u kontrollova. Nuk di ende asgjë, por nga sa kuptoni – ky ishte një tronditje e plotë për Lindsay?”

“Mendoj se ishte një tronditje për të që mbaroi. Shumë gjëra ndikuan në të,” zbuloi Paige. “Mendoj se duke parë sezonin kur të dalë, shikuesi mund të mos jetë aq i tronditur sa personi [or] personat e përfshirë në marrëdhënie ishin. Mendoj se janë vetëm dy persona që u ndanë.”

Ajo shtoi, “Sipas mendimit tim, nuk do të doja të ecja nëpër korridor tek dikush që në fund të mendjes së tyre thotë: “Unë nuk dua vërtet të jem këtu”. Kështu që unë mendoj se ajo nuk duhet ta krahasojë atë me asgjë dhe në planin afatgjatë ai u bëri të dyve një nder.”

Duket se vlerësimi i Paige, megjithëse i ashpër, bazohet në vëzhgime. Por fansat do të duhet të presin deri në sezonin e ardhshëm të Summer House për të bërë gjykimin e tyre. Sezoni 8 thuhet se do të shfaqet premierë në fillim të vitit 2024.