Paige DeSorbo mbron West Wilson në mes të reagimit

Klea

Paige DeSorbo mbron West Wilson në mes të reagimit

Askush nuk ishte i kënaqur me rrugën West Wilson trajtoi Ciara Miller në sezonin 8 të Summer House, mbi të gjitha BFF-në e saj Paige DeSorbo. Por ajo po ngushëllohet me faktin se ka burra më të keq për Bravo.

“Ai e di se çfarë bëri gabim,” tha Paige. “Ai e hodhi çantën. Nuk është si, 'Oh zot, nuk do të flas kurrë me ty'”.

Edhe pse ata kishin pak flirtim veror, Paige beson se ata “nuk u takuan plotësisht”. Ajo po shpreson se “ata do të kenë vend për të qenë ndoshta miq” dikur në të ardhmen. Duke e quajtur West një “shtesë të shkëlqyeshme” të kastit të Summer House, ajo shtoi, “Ai nuk është, si një [Tom] Sandoval.

E shkurtër por e ëmbël

Në krahasim me atë që ndodhi gjatë Scandoval, situata e West dhe Ciara gjatë verës së 2023 ishte relativisht e pafajshme. Jashtë shtëpisë së Hamptons, Ciara dhe West u takuan pak dhe flinin pak. Për më tepër, infermierja/modelja takoi familjen e West, vizitoi vëllain e tij në Çikago dhe ishte takimi i tij në një martesë në vjeshtën e 2023 para se të ndahej në dhjetor.

Shikuesit e Shtëpisë Verore nuk ishin të lumtur të shihnin dhimbjen e zemrës së Ciarës të shfaqur në Pjesën 1 të ribashkimit. “Unë ju thashë të gjithëve sa i qëllimshëm jam”, tha Ciara, duke akuzuar Westin se po luante lojëra. “Ti mori gjithçka që doje nga unë, dhe unë mora minimumin.”

Megjithatë, Paige e kishte kthyer të dashurin e saj. Influencuesi social pretendoi se sapo “kamerat u ulën”, West “nuk kishte nevojë” për Ciara, dhe kjo ishte kur ai i dha fund lidhjes.

Në mbrojtje të tij, West pranoi se ai ishte i ri për të lundruar gjithë famën dhe vëmendjen nga fansat kryesisht femra të shfaqjes. Në të njëjtën kohë, ai po përpiqej të kuptonte ndjenjat e tij për Ciarën.

Duke parë përsëri ribashkimin, Paige ndjen se ajo tha atë që duhej të thoshte dhe “mbrojti mikun tim”. Ajo qëndron pranë marrjes në pyetje të West dhe shpreson që të gjithë të ecin përpara si miq.

“Unë jam shumë i njëanshëm kur [it comes] për miqtë e mi,” vazhdoi Paige. “Unë jam sikur ata janë një engjëll, ata janë më të mirët. Gjithashtu, kam sy. Unë shoh Ciara. Kjo ishte një pyetje e vërtetë [when I asked]'Por çfarë po kërkon nëse nuk është ajo?'”

Popullariteti i menjëhershëm

Edhe pse Paige mendon se West e ka ngatërruar shfaqjen, ajo e kupton se ai nuk e kishte idenë se sa popullor do të bëhej pasi t'i bashkohej kastit. “Jo se dua të jap [him] një leje,” tha ajo, “por unë nuk mendoj se West ishte duke pritur se sa njerëz e shikojnë me të vërtetë Bravo. Papritur, vajzat ishin kudo.”

Në përgjithësi, West ishte një frymë e freskët në shfaqje. Ajo nuk do të mbante mëri dhe “të mos filmonte me të … ose të mos ishte më shoqja e tij”.

Nga ana e tij, West mendoi se njohja e tij e sapogjetur e justifikonte paaftësinë e tij për t'u përkushtuar ndaj Ciarës. “Unë fajësova shumë faktorë të jashtëm për gatishmërinë time të deritanishme,” pranoi West, ndërsa ia atribuoi bisedën e tij “katastrofike” me Ciarën nervave në ribashkimin e tij të parë. “Sa më shumë mendoj për këtë, aq më shumë mendoj se ndjenjat e saj … ishin të vlefshme.”

Këtu shpresojmë që Ciara përfundimisht të ketë njeriun që meriton. Ose më e rëndësishmja, njeriu që e meriton saj. Dhe ju lutemi na lejoni ta shikojmë në TV.

Të gjitha episodet e Summer House tani po transmetohen në Peacock.