Paige DeSorbo jep përditësime për të jetuarit me Craig Conover

Klea

Paige DeSorbo jep përditësime për të jetuarit me Craig Conover

Paige DeSorbo dhe Craig Conover janë ende të fortë… apo janë ata? Ylli i Summer House dhe kurvari Southern Charm kanë pasur një nga marrëdhëniet më të shëndetshme që fansat kanë parë ndonjëherë mes Bravolebs.

Megjithatë, në një episod të fundit të Shtëpisë Verore, Craig diskutoi mundësinë e një ndarjeje në të ardhmen mes tij dhe Paige. Ajo u pajtua, duke vënë në dukje se ndarjet ishin shumë të zakonshme këto ditë. Nga ana e saj, Paige vlerësoi se Craig nuk ishte naiv ndaj këtij fakti.

Një nga sfidat më të mëdha të Paige deri vonë ishte gjetja e një vendi të ri për të jetuar. Fansat e kanë parë përparimin e rrugëtimit gjatë gjithë shfaqjes. Tani, Paige ka një përditësim për kërkimin.

Craig dhe Paige flasin për hapësirat e jetesës dhe ribashkimin

Në një intervistë për E! News, kur diskutoi nëse ajo gjeti një vend të ri, Paige tha, “Unë në fakt e bëra dhe do të lëviz brenda një muaji.” Ajo gjithashtu bëri shaka, “Craig ka të bollshme hapësira e dollapit. Dua të them, ai po mbytet në hapësirën e dollapit.”

Craig qeshi dhe tha: “E shikon? Ne po e lëvizim lart, po e çojmë lart.”

Paige u pyet gjithashtu se si ndihej në lidhje me ribashkimin. “Dita e ribashkimit është gjithmonë si dita ime më e shqetësuar, e dini?” filloi ajo. “Janë tetë orë për të kaluar gjëra të thjeshta, dhe unë jam me të vërtetë aty për flokët dhe grimin, glamin dhe veshjen time.” I bazuar. “Dhe që të mos gjobihem.” Pra bazuar.

Ajo vazhdoi, “Çdo vit, sa herë që largohem, nuk e prisja kurrë atë që ndodhi atë ditë dhe jam e sigurt që do të jetë e njëjta gjashtë vjet tani.”

Craig shprehu gjithashtu dëshirën e tij për të hyrë fshehurazi në ribashkim pasi mendonte se patjetër do të kishte ndonjë material që ia vlente të shikohej. Vetëm koha do ta tregojë.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo. Southern Charm po transmetohet në Peacock.