Paige Desorbo jep një përgjigje të diskutueshme ndaj ndarjes së Carl Radke dhe Lindsay Hubbard

Klea

Paige Desorbo jep një përgjigje të diskutueshme ndaj ndarjes së Carl Radke dhe Lindsay Hubbard

Summer House ka pësuar një përplasje në rrugë, pasi dy nga yjet i kanë dhënë fund fejesës. Ndërsa nuk është argëtuese për Karl Radke dhe Lindsay Hubbard në Sezonin 8, drama e tyre pothuajse me siguri do të ndezë një sezon 9.

Paige DeSorbo ka një lloj lidhjeje me sy anash Carl dhe Lindsay dhe përgatitjet luksoze të dasmës. Gjatë ribashkimit të sezonit të 7-të, Paige ofroi disa njohuri në atë kohë që shumë menduan se ishte e ashpër. Tani, pas surprizës (a është vërtetë një surprizë?) prishja e marrëdhënies së F-boy dhe Hubbhouse, rezulton se Paige mund të ketë pasur diçka.

Paige orakullin?

Interneti ka qenë i gjallë me memet e një ndarjeje, veçanërisht të Carl dhe Lindsay. Shumë njerëz mendojnë se kjo mund të jetë një lëvizje e mbretëreshës marifet për vlerësime, por të tjerë e kanë parë shkrimin në mur për një minutë. Kjo tha, ndërsa Lindsay nuk mund të ketë domosdoshmërisht një aktuale punë në PR, ajo ishte kasa e saj e timonit dhe ajo di si të tërheqë vëmendjen.

Ndërsa nuk kemi dëgjuar nga shumë anëtarë të kastit të Summer House në lidhje me fundin e Love siç e njohim ne, Paige komentoi një meme gjatë fundjavës. Queens of Bravo e ka shpërndarë postimin në Instagram. @therealhousematesofnewyork postoi Dude With a Sign (Seth Jacob Phillips) duke mbajtur një tabelë ku lexonte, “Paige ishte pikërisht në ribashkim”.

Teksti shkruhej, “Ajo nuk besonte se fejesa ishte autentike dhe mirë … ja ku jemi me një fejesë të prishur.” Dhe kur keni të drejtë, keni të drejtë, kështu që Paige u përgjigj: “Faleminderit.”

Nuk duhet të harrojmë se edhe Paige i dha dhuratë lëvizjeve strategjike Lindsay. Gjatë ribashkimit, Paige tha gjithashtu: “Mendoj se ndonjëherë janë shumë të rreme. Çdo gjë që ata bëjnë është e paramenduar dhe e pëlqyer, e planifikuar. Unë mendoj se ata thjesht gënjejnë dhe rrotullojnë gjithçka.”

Disa njerëz nuk ishin të kënaqur me përgjigjen e Paige

Disa nga përdoruesit e Instagramit nuk ishin shumë të kënaqur me qëndrimin e nxehtë të Paige. Një përdorues shkroi, “Edhe nëse nuk janë miq, kjo është thjesht e keqe dhe e keqe, të gëzuarit për dhimbjen e një gruaje tjetër është plehra”. Ky person duhet të ketë harruar se si Lindsay e trajtoi Ciara Millerin gjatë epokës së Austen Kroll. Një person tjetër shtoi se komenti i Paige ishte “i panevojshëm”.

Megjithë kritikat, Paige ishte në vend. Qëndroni të sintonizuar sepse drama e Shtëpisë Verore nuk ka mbaruar ende.