Paige DeSorbo i përgjigjet "Audacity" të Danielle Olivera

Klea

Paige DeSorbo i përgjigjet “Audacity” të Danielle Olivera

Në episodin e 18 Prillit të Shtëpisë Verore, Daniele Olivera kishte disa opinione tronditëse për Paige DeSorbo's marrëdhënie me të dashurin e saj Craig Conover.

Pas transmetimit të episodit, Danielle shtjelloi se çfarë donte të thoshte kur tha se Paige po i jepte Craig “asgjë”.

“Për shembull, ajo do të thoshte, 'Unë jam duke kërkuar për një apartament të ri',” shpjegoi Danielle. “[But] ajo do të rrëzojë duke shikuar vende së bashku ose duke pasur kontributin e tij. Ajo thotë: 'Është vendi im'. Thjesht duket sikur ajo e qëllon atë nëse ai dëshiron të jetë pjesë e diçkaje.” Quhet të jesh një grua e pavarur, Danielle. Google atë.

Paige duartroket mbrapsht

Para së gjithash, Paige e konsideroi me mençuri burimin. “Nëse Amanda [Batula] dhe Ciara [Miller] erdhi tek unë dhe më tha, 'Hej, ne mendojmë se ti nuk i jep asgjë Craig-ut, ndoshta do të mendoja për këtë dhe do ta vlerësoja,” tha influencuesi në Summer House After Show.

Por kur Danielle bëri komentin befasues, Paige u kujtua duke menduar: “Prit, a e ke takuar Craig? … Sinqerisht, në kokën time, unë mendoja: 'Nuk e di nëse ke qenë ndonjëherë me Craig më shumë se dy herë.' Kështu që unë nuk e di se si do ta dinit këtë.”

Dil nga këtu me opinionet e tua të pakërkuara për marrëdhënien e dikujt tjetër, Danielle. A nuk është kjo sjellje ajo që shpërtheu miqësinë tuaj me Lindsay Hubbard verën e kaluar?

Duke shtuar se “të gjithë kanë të drejtë për mendimin e tyre”, Paige vazhdoi, “Unë e di … sa shumë kam bërë për Craig për sa i përket vetëvlerësimit të tij, për sa i përket shëndetit të tij – dua të them, i ndryshova flokët dhe ai duket fenomenale,” qeshi ajo.

“Pra, nuk u ofendova shumë për … fjalët e vërteta që ajo tha, 'sepse e dija se ajo nuk e dinte se për çfarë po fliste. Pra, as që u ofendova nga kjo. U ofendova nga guximi.”

Amanda thotë se fjalët e Danielle ishin “pak të ashpra”

Duke marrë mbështetjen e më të mirës së saj, Amanda mbrojti Paige kundër gjykimit të Danielle për marrëdhënien e saj dhe Craig. “Të thuash dikujt se nuk po japin asgjë,” tha ajo, “është pak e ashpër.”

Lidhur me kërkimin e Paige për një apartament të ri, “Unë mendoj se ajo është vërtet krenare për vendin ku është, çfarë ka bërë dhe çfarë ka ndërtuar,” tha Amanda. “Ajo nuk dëshiron të varet nga paga e Craig ose paratë për qiranë.”

Siç thashë më parë, Paige është një grua e pavarur. Unë në fakt e admiroj atë dhe do të doja të isha më shumë si ajo kur isha më i ri.

Danielle nuk po ia del aq mirë vetë. I dashuri i saj shefi i kuzhinës u nda me të dhe tashmë ka vazhduar me dikë tjetër. Ajo u përpoq të lidhej me anëtarin e ekuipazhit të Below Deck, Alex Propson në Winter House, por kjo nuk shkoi mirë. A i jep kjo të drejtën për të kritikuar marrëdhëniet e të tjerëve? Unë nuk mendoj kështu.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.