Paige DeSorbo dhe Hannah Berner do të publikojnë librin në 2025

Klea

Paige DeSorbo dhe Hannah Berner do të publikojnë librin në 2025

Paige DeSorbo ka qenë It Girl of Summer House që kur hyri për herë të parë në shtëpinë e përbashkët të Hamptons dhe në shfaqje. Ajo ka qenë gjithmonë një insekte që pëlqen të rrijë, por nuk ka frikë të aktivizohet kur është e nevojshme. Një nga aspektet më të dashura të Paige-t është aftësia e saj për të qenë një shoqe e mirë e guximshme.

Paige tregoi se ishte shoqja më e mirë që të gjithë donin dhe meritonin gjatë ribashkimit të fundit të Summer House. Ajo mbrojti Ciara Millerin pasi vuajti nga sjellja e dyshimtë e West Wilson si një profesioniste. Para kësaj, Paige dhe Hannah Berner ishin dyshja kryesore e BFF në emision.

Edhe pse Hannah doli nga Summer House disa sezone më parë, ajo dhe Paige kanë qëndruar ngushtë. Podkasti i tyre i përbashkët Giggly Squad ka parë sukses masiv. Kohët e fundit, ata kanë bërë turne në shfaqjen e tyre live në podcast në të gjithë SHBA-në Tani, ata po hyjnë dorë për dore në epokën e tyre të autorit. Golat e BFF.

Njoftimi i madh i Paige dhe Hannah

Paige dhe Hannah postuan një njoftim të përbashkët në Instagram për të zbuluar kopertinën e librit të tyre debutues, “How To Giggle”. “Udhëzuesi për ta marrë jetën më pak seriozisht” është i disponueshëm për porositje paraprake tani. “NE SHKRUAM NJË LIBËR – kjo nuk është pak”, thuhej në postim.

Miqtë Bravo të Paige dhe Hannah e festuan njoftimin në komente. “Gjithçka në lidhje me këtë është thjesht përsosmëri e plotë. Gjithçka”, ka shkruar Stassi Schroeder. Ciara u shfaq për të ndarë disa emoji inkurajuese. Në mënyrë qesharake, Kyle Cooke thirri për të festuar fitoren. “Urime! Nëse porosis një libër, a mund ta nënshkruaj atë?” ai shkroi. Nuk mund të harrojmë se ai i quajti Hannah dhe Paige “Giggly Squad” fillimisht si një fyerje gjatë një grindjeje. Tani, shikoni sa larg kanë arritur. Pra, urime për Hannah dhe Paige që mundën të shtojnë “autor” në biografinë e tyre në Instagram – ne me të vërtetë e duam këtë.