Pagat poshtë kuvertës: Çfarë dimë

Klea

Pagat poshtë kuvertës: Çfarë dimë

Në korrik 2013, horizontet e fansave të Bravo u zgjeruan kur rrjeti prezantoi seritë e tij detare, Poshtë kuvertës. Deri atëherë, nuk e kishim idenë se mund të siguronit jetesën duke qenë një jaht, i cili ju çoi në vende ekzotike dhe ju dha disa këshilla të shkëlqyera për para. Në fillim, ai përbëhej nga të rinj të rritur me sy të hapur, të cilët dëshironin pak arratisje nga jeta e tyre e përditshme. Shumë prej tyre iknin nga ndarjet ose situatat familjare ose nuk mund të qëndronin më në qytetin e tyre të vogël. Below Deck ra në sy sepse solli jo vetëm shikueshmëri femërore por edhe shikueshmëri mashkullore.

Puna e vetme e kamerës Bravo ishte të ndiqte ekuipazhin brenda dhe jashtë korridoreve të vogla me erë. Shumicën e kohës, kishte shumë dramë për të shkuar përreth, dhe disa madje duhej të ecnin në dërrasë (dmth., të dërgoheshin duke bërë paketim.) Pa dyshim, kishte më shumë se një udhëtim me varkë të çrregullt që përfunduan me lot. Por fundi i ndjenjës së kartës gjithmonë i shpëtoi yjet ndërsa ata u larguan pak më të mençur dhe më të pasur për problemet e tyre.

Nuk është për t'u habitur që yjet e Below Deck janë më pak se homologët e tjerë të Bravo. Por kjo mund të jetë sepse edhe ata kanë një rrogë nga varka. Por, çuditërisht, ata pritet të angazhohen për të filmuar një seri të plotë dhe për të përfunduar të gjitha detyrat e tyre në bord. Bravo ka maksimizuar suksesin e serialit dhe madje ka krijuar spinoffs të shumtë, duke përfshirë Below Deck Mediterranean në 2015, Below Deck Sailing Yacht në 2020 dhe Below Deck Down Under në 2022.

Të rinjtë

Falë Crew Finder, unë kam hulumtuar se çfarë mund të vlerësojmë se çdo person bën brenda rolit të tij. Për ata që punojnë si shefat si Sunny Marquis, ajo mund të sjellë lehtësisht në shtëpi 60,000 dollarë në vit. Një bozoni në një jaht me madhësinë e Shën Davidit mund të fitonte gjithashtu 66,000 dollarë. Nuk është çudi që Ben Willoughby donte punën e Jared Woodin! Shefi i kuzhinës Anthony Iracane është i ri në serial, por ka katër vjet përvojë në jaht. Kuzhinieri me origjinë franceze gjithashtu ka më shumë vite pas tiganit. Dikush nga grupi i aftësive të tij do të paguhej rreth 85,000 dollarë në vit. Është e rëndësishme të theksohet se ekuipazhi i Below Deck nuk punon një sezon të plotë charter gjatë xhirimeve, kështu që hipotetikisht, ata mund të lëvizin në një varkë tjetër dhe të fitojnë edhe më shumë.

Honchos të mëdhenj

Ndërkohë, një merak kryesor si Fraser Olender mund të marrë në shtëpi 84,000 dollarë në vit. Sinqerisht, burri duhet të paguhet më shumë pasi të marrë me qira mysafirë si Jill Zarin. Kreu i anijes, kapiteni Kerry Titheradge, është, natyrisht, fituesi më i lartë me më shumë përgjegjësi. Për kapiten e një anijeje të asaj madhësie, kapiteni Kerry do të kërkonte të kompensohej me 228,000 dollarë në vit.

Tani, kur bëhet fjalë për pagën Bravo të ekuipazhit, Business Insider ka raportuar se ata marrin një tarifë të vogël për pjesëmarrjen e tyre. Më parë, anëtarët e kastit të Below Deck argumentuan se ata ishin shumë të papaguar. Tarifa thuhet të jetë rreth 5,000 dollarë deri në 6,000 dollarë në muaj. Matematika nuk llogarit këtu për mua pasi Below Deck ka qenë gjithmonë një shfaqje me vlerësimin më të lartë që sjell shikuesit.

Një ish merak, Ashley Marti, e cila u shfaq në sezonin 3 të Below Deck Sailing Yacht, tha për median, “Ne jemi në TV, por teknikisht, ne jemi ndihma,” tha ajo. “Ne nuk marrim të njëjtin trajtim.” Prova është në puding pasi disa nga Real Housewives mund të marrë një milion në sezon. Dhe yjet në Southern Charm mund të marrë 25,000 dollarë për episod.

Ngutjet e tyre anësore

Ashtu si shumë yje të tjerë të Bravo, disa nga ekuipazhi i Below Deck kanë gjithashtu disa ngutje anësore për të mbajtur xhepat e tyre plot. Barbie Pascual zotëron kompaninë e saj të dekorimit të tavolinës, Beyond the Table By Barbie. Kapiteni Terry zotëron biznesin e tij të quajtur Konceptet e Yachting. Ai gjithashtu merr pjesë në Cameo dhe paguan 99 dollarë për një video personale. Disa yje të tjerë të ekskluzivitetit të Below Deck, si Kate Chastain, kanë vazhduar të shfaqen edhe në shfaqje të tjera të NBC. Secili yll i Below Deck po punon qartë për paratë e tij, por a duhet të fitojnë ndoshta më shumë? Keshtu mendoj!