Pagat e shtëpive verore: Çfarë dimë

Klea

Pagat e shtëpive verore: Çfarë dimë

Vera duhet të jetë argëtuese dhe gjithashtu plot para. Për fat, këto Shtëpi verore Yjet nuk duhet të shqetësohen për financat e tyre sepse Bravo u paguan atyre një qindarkë të bukur për t'u siguruar që ata po argëtohen në Hamptons. Shumica e aktorëve po qeshin deri në bankë mes pagave të tyre Bravo, punëve reale dhe kontratave me influencë.

Çfarë paguan Bravo?

Përsëri, Bravo është mjaft i heshtur për pagën e një anëtari të aktorit, por një ide e përafërt mund të arrihet gjithmonë. Për The Richest, çdo anëtar i kastit thuhet se paguhet diku midis 10,000 dhe 20,000 dollarë për çdo episod. Për një sezon me 17 episode, si sezoni 6, Kyle, Carl ose Lindsay mund të kërkojnë të fitojnë 170,000 dollarë dhe 340,000 dollarë për vitin. Është e vështirë të besohet se ky kast në thelb paguhet për të pirë dhe për të festuar, por mendoj se dikush duhej të merrte goditjen.

Ndërsa Bravo kurrë nuk tregon se sa e paguajnë talentin e tyre në transmetim, Kyle Cooke zbuloi disa sekrete. Kyle vuri në dukje se Bravo kishte një model për mënyrën se si do të shkonte çdo sezon. Megjithatë, në një lëvizje të vërtetë sipërmarrëse, Kyle negocioi pagën e të gjithëve në fillim pasi piloti i tyre u filmua. Kyle ndau në podkastin e Sekreteve Tregtare se është një shkallë e shkallës bazuar në sa vite ka qenë një yll. Pra, OG-të (Carl Radke, Lindsay Hubbard dhe Kyle) marrin të gjithë të njëjtën shumë. Kur një anëtar i ri i kastit bashkohet, ata paguhen të njëjtën shumë që Kyle dhe pjesa tjetër e OG-ve bënë për vitin e parë, dhe ata vazhdojnë të rriten çdo vit e kështu me radhë. Mund ta imagjinoja vetëm që Bravo nuk ishte i përgatitur të negocionte me Kyle, por mirë për të!

Kyle Cooke

Kyle dikur pretendoi se kishte “4 milionë dollarë borxh” gjatë një episodi. Në atë kohë, gjithçka ishte në linjë pasi futi 100,000 dollarë nga paratë e tij në biznesin e tij. Stresi i Kyle u shpërtheu në lidhje me kompaninë e tij të re të pijeve, Loverboy, por duket se ujërat e trazuar janë qetësuar. Sipas Forbes, Kyle filloi një biznes kontraktues si student dhe më pas kaloi në shkollën e diplomuar të biznesit të Babson FW Olin. Aty ai lançoi Reservations Tonight, të cilat më vonë ia shiti një blerësi jashtë shtetit.

Kyle më pas doli me idenë e tij të llambës, një produkt që mund ta reklamonte në shfaqjen Bravo. Kështu lindi Loverboy. Në vitin 2022, Loverboy gjeneroi 16 milionë dollarë në shitje – jo shumë e dobët, Kyle. Aktualisht, Kyle thuhet se vlen një milion dollarë, kështu thotë The Cinemaholic.

Karl Radke

Si mund të harroja që Karli ishte i diplomuar në Shkollën e Biznesit në Harvard? Edhe pse duket i përmbajtur, Karli mund të punojë shumë. Pasuria neto e Carl vlerësohet të jetë midis 500,000 dhe 1 milion dollarë. Carl punoi si një aktor i vogël përpara se të dilte shumë me Bravo. Më pas ai padyshim gjeti vendin e tij në Summer House. Ai gjithashtu fitoi paratë e tij duke punuar për Loverboy si Zëvendës President i Shitjeve.

Lindsay Hubbard

Para se të bëhej një ndikuese, Lindsay dikur ishte një guru e PR. Me një vlerë neto prej 1.1 milionë dollarësh, nuk është çudi që Carl dhe mungesa e tij e ambicies e larguan atë. Lindsay jo vetëm që ka partneritete të paguara dhe një pagë Bravo, por ajo tani është edhe pronare. Lindsay së fundmi bleu banesën e saj në Nashville për t'ua dhënë me qira fansave. Ashtu si Kyle, Lindsay ka përshëndetur fansat, duke paguar 6,300 dollarë për katër netë. Hapësira lejon vetëm pesë persona edhe pse ka gjashtë krevate, që do të thotë se një mysafir paguan mbi 300 dollarë për katër netë. Është e sigurt të thuhet se Lindsay po bën një qindarkë të bukur.

Paige DeSorbo

Paige DeSorbo po ecën në suksesin e saj dhe e përkushtuar ndaj kauzës. Pjesëmarrja në spektaklin Bravo ka ndihmuar në nisjen e karrierës së saj në modë. Ajo tani është pjesë e partneriteteve të shumta si ndikuese me Amazon, Vici dhe podcast-in e saj, Giggly Squad. Paige iu bashkua Summer House vetëm në sezonin 3, kështu që paga e saj do të ishte pak më e vogël se ajo e OG-ve. Por ajo gjithashtu ka filluar të shfaqet në Southern Charm, gjë që mund t'i rrisë të ardhurat e saj. Paige gjithashtu drejton blogun e saj të modës, shkruan për Betches Media dhe pret Amazon Live. Vlera e saj vlerësohet të jetë një milion.

Pra, ndërsa ne mund të mos e dimë saktësisht se sa paguhet çdo anëtar i kastit të Shtëpisë Verore, ne kemi një ide. Shfaqja është e pasur me talente dhe ata duhet të paguhen në mënyrë të duhur – përshëndetje për një verë tjetër të mbushur me argëtim.