Padia për kartën e kreditit të burrit të Taylor Armstrong u rrëzua, fatura e taksave afrohet

Klea

Padia për kartën e kreditit të burrit të Taylor Armstrong u rrëzua, fatura e taksave afrohet

Ylli i Real Housewives of Orange County Taylor Armstrong mori një lajm të mirë së fundmi. Dhe ndoshta kjo është arsyeja pse ajo dhe bashkëshorti i saj, John Bluher, u panë me humor kaq të mirë në fund të verës.

Edhe jeta në OC mund të jetë sfiduese ndonjëherë. Por pas disa çështjeve shqetësuese ligjore gjatë verës, biznesmeni John mund të pushojë pak më lehtë. Sa i përket Taylor-it, ajo ka një sërë problemesh në grindje me Fancy Pants Heather Dubrow.

Kjo nuk është hera e parë që John i detyrohet taksat

RadarOnline mori ekskluzivitetin për çështjet e fundit ligjore të John. Ai po merrte një kërkesë prej 21,456,13 dollarësh nga karta e tij e kreditit Capitol One. Duket se biznesmeni ka ndaluar shlyerjen e borxhit në kartën e tij.

Ky pretendim vjen pas një barre tatimore nga IRS. Sipas Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme, avokati i detyrohet afro 500 mijë dollarë taksa të prapambetura.

Por më 10 gusht, çështja e kartës së kreditit kundër John u hodh poshtë në Gjykatën e Lartë të Qarkut Orange. Sipas shkresave të gjykatës, çështja është pushuar me paragjykim.

Është interesante të theksohet se John u godit gjithashtu me një barrë tatimore federale në dhjetor 2019, siç ishte raportuar më parë nga i njëjti botim lajmesh. Çifti jetonte në Eagle County, Kolorado në atë kohë dhe u akuzuan se kishin borxh 468,848.18 dollarë për vitin 2014 në atë shtet.

Që atëherë, John dhe Taylor u zhvendosën në Orange County në 2022. Taylor u hodh në RHOC menjëherë pas kësaj. Ajo, natyrisht, luajti në Real Housewives of Beverly Hills gjatë martesës së saj të mëparshme me Russell Armstrong.

Në kohë reale, John dhe Taylor u panë në qytet në fund të gushtit. Ajo ishte dukshëm dinamike dhe ekspresive dhe luajti me paparacët, madje duke ngacmuar ribashkimin e RHOC që ende nuk është filmuar.

Kapni Real Housewives të Orange County, të mërkurën në 8/7c në Bravo.