Padia e Monica Garcia kundër Heather Gay u hodh poshtë

Klea

Padia e Monica Garcia kundër Heather Gay u hodh poshtë

Epo, ky është një parathënie e vogël interesante për të Monica Garcia. Ylli i Real Housewives of Salt Lake City ndoshta do të rikthehet sezonin e ardhshëm, por ajo mund të mos ketë shumë miq në kast. Pasi bëri një debutim të fortë si studente e parë, ajo mund të jetë paksa e papëlqyeshme, por djali bën një televizion të mrekullueshëm.

Ribashkimi i sezonit 4 është gati të përfundojë dhe një temë e diskutimit kanë qenë paditë. Domethënë Monica është kundër Heather Gay’s biznesi dhe Beauty Lab + Laser dëshiron që Moni të paguajë faturat e saj. Tani një nga ato raste është zhdukur në mënyrë misterioze! Kjo mund t’i bëjë xhirimet e ardhshme me Monica një pilulë më të vogël për Heather për t’u gëlltitur. US Sun ka detajet.

Është hedhur poshtë, të gjithë!

Një mrekulli e Vitit të Ri apo strategjia e vazhdueshme e Monikës? Në një lëvizje befasuese, kostumi i Monikës që pretendonte se biznesi i Heather-it i prishi fytyrën, është dëshiruar që fusha e misrit të mos e shqetësojë më Heather-in.

Kundërpadia u ngrit fillimisht kundër Beauty Lab + Laser pasi ata ndoqën Monikën për një bilanc të papaguar prej 2,000 dollarësh. Më parë Mon tha se Beauty Lab bëri një “procedurë me defekte të zbutjes së buzëve”, por një gjykatës e fshiu padinë më 17 janar.

Me sa duket, çështja e saj është “e parashkruar nga parashkrimi”. Më tej, Monica “nuk arriti të merrte një certifikatë përputhshmërie nga Divizioni i Licencimit Profesional”. Një seancë gjyqësore për këtë çështje nuk do të ndihmojë sepse “ligji është i qartë dhe i drejtpërdrejtë në këtë çështje”. Në thelb kjo do të thotë, “Më falni për buzën tuaj të dhjamosur, por kjo është bërë tani, vazhdo”.

Kjo është një fitore për Team Heather sepse padia e saj kundër Monikës është ende aktive. Beauty Lab + Laser ende kërkon 2 mijë dollarë. Është e sigurt të thuhet se nuk do të tërhiqen – tani ata e dinë se Monica ka një punë dhe të paktën 2 mijë dollarë për të paguar këtë faturë të vonuar. Spa kërkon gjithashtu kostot e pas gjykimit dhe tarifat e avokatit.

Trajtimi i këtij borxhi nga Monica mund të jetë fillimi i një miqësie të bukur me Heather, e cila është historikisht shumë falëse. Thënë kështu, më 15 janar, Mon paraqiti një mocion për Urdhrin Mbrojtës për t’u përmbajtur nga zbulimi i informacioneve private që nuk kanë të bëjnë me rastin.

Tani Heather ka një gjë më pak për t’u zemëruar dhe gjithçka është mirë.

Qëndroni atje, ribashkimi i sezonit 4 të Real Housewives of Solt Lake City përfundon të martën, më 23 janar në orën 8/7c në Bravo.