Padia e Leah McSweeney akuzon Andy Cohen se ka bërë kokainë me amvise të vërteta

Klea

Padia e Leah McSweeney akuzon Andy Cohen se ka bërë kokainë me amvise të vërteta

Ua djalosh, Leah McSweeney po përpiqet të hedhë në erë pjesën tjetër të Bravos ndërsa akuzon Andy Cohen e … duke bërë goditje. Shumë nga ato që po ndodhin nëpërmjet Leah dhe Brandi Glanville po japin “konsideroni burimin”, por tani Leah po rrit aksionet me akuzat për drogë.

Ajo ka një padi të re ku po fajëson Andin dhe Bravon për rënien e saj nga vagoni. Thënë kështu, nuk është detyra e Bravo të kontrollojë kujdesin shëndetësor të punonjësve të tyre. Megjithatë, puna e punonjësve të Bravo është të kontrollojnë veten kur bëhet fjalë për ahengje rekreative. Padia e re e Leas nuk fajëson vetëm Bravon dhe Andin që dyshohet se kanë shtyrë alkoolin tek yjet që po rikuperohen, por ajo tha se Andy ndonjëherë shkon plot Tony Montana. Faqja gjashtë ka detajet.

Ky nuk ka qenë një vit i mirë për Bravo

Mes padisë së Caroline Manzo-s dhe letrës së lezetshme kërcënuese të Brandi-t, tani Lea po përfshihet. Sipas ish-yllit të Real Housewives of New York, Bravo është në thelb Studio 54 pa modë. Ajo la të kuptohej se Bravo “lulëzon” nga drogat e forta së bashku me shtyrjen e njerëzve të pinin alkool.

Dokumentet ligjore tregojnë se Leah thotë se nuk është sekret i madh që Andi prodhon kokainë në banjë dhe dhoma të tjera dhe madje sjell në të Shtëpiakët e tij të preferuara Reale. gjoja. Emërtojini, Lea.

Dokumentet thonë: “Në fakt, Cohen tenton t’u sigurojë amvisave me të cilat ai përdor kokainë një trajtim më të favorshëm dhe [makes them appear more agreeably in] redaktime [of their shows].” Me tutje, “[Andy] angazhohet në përdorimin e kokainës me amvise që ai punëson.” Dhe “Prirja e Cohen për përdorimin e kokainës me punonjësit e tij është e njohur në të gjithë ekskluzivitetin e Real Housewives”.

Për më tepër, “Cohen përdor qëllimisht kokainën me punonjësit e tij për të promovuar më tej një kulturë në vendin e punës që lulëzon nga përdorimi i drogës dhe alkoolit, gjë që çon në dështimin për të akomoduar punonjësit që janë me aftësi të kufizuara dhe përpiqen të qëndrojnë pa substanca.”

Pasi Leah u shfaq në dy sezone të RHONY, ajo pretendon se Bravo i përkeqësoi problemet e saj me alkoolin. Më pas ata dyshohet se e kanë penguar që të marrë ndihmë profesionale. Thënë kështu, ajo ende vazhdoi dhe nënshkroi për një sezon të Real Housewives Ultimate Girls Trip, pavarësisht se Bravo e keqe i shkatërroi jetën.

Ky rast është në zhvillim e sipër. Bravo, Shed Media dhe Warner Bros ende nuk janë përgjigjur. Një përfaqësues nga Camp Cohen i hodhi poshtë pretendimet si “plotësisht të rreme”.

Linja telefonike Al-Anon dhe Ala-teen: 800-356-9996. Këshilltarët ofrojnë mbështetje për adoleshentët dhe të rriturit që ndikohen negativisht nga varësia ndaj alkoolit dhe ofrojnë burime për terapinë grupore aty pranë për mbështetje të vazhdueshme.