Andy Cohen

Klea

Padia e dosjeve të Leah McSweeney duke akuzuar Andy Cohen për thithjen e kokainës me ‘shtëpiake’ të zgjedhura

Padia e dosjeve të Leah McSweeney duke akuzuar Andy Cohen për thithjen e kokainës me ‘shtëpiake’ të zgjedhura

Një padi e re zbulon një portret tronditës të kulturës së brendshme në Bravo, Leah McSweeneyduke e përshkruar atë si një mjedis problematik që “lulëzon” nga drogat e forta, nxit konsumimin e tepërt të alkoolit dhe shpërfill veprimet grabitqare seksuale.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Në shkresat gjyqësore të dorëzuara të martën, ish Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut yll Leah McSweeney pretendon se është e njohur gjerësisht brenda rrjetit se figura e tij udhëheqëse, Andy Cohenmerr pjesë në përdorimin e kokainës së bashku me një grup të zgjedhur të “Shtëpiakeve të vërteta” të tij të preferuara dhe u jep përfitime profesionale atyre që dyfishohen si shoqërues të tij shoqëror.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Për më tepër, dokumentet pretendojnë se rrjeti është në dijeni të një producenti të lartë, i cili “dërgon në mënyrë rutinore foto të pakërkuara të [their] organet gjenitale tek punonjësit e nivelit më të ulët … të prodhimit”, megjithatë, sipas pretendimeve, ata në pozicione më të larta nuk kanë ndërmarrë asnjë veprim për të ndërhyrë.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Këto akuza befasuese janë thelbësore për një proces gjyqësor ku Leah McSweeney, 41 vjeç, akuzon rrjetin për shfrytëzimin e luftës së saj me alkoolizmin. Ajo pretendon se Bravo ose e përkeqësoi qëllimisht gjendjen e saj ose pengoi përpjekjet e saj për të kërkuar ndihmë, të gjitha në një përpjekje të llogaritur për të transformuar shqetësimin e saj në vlerësime më të larta të shikuesve.

Leah McSweeney

Dizajnerja e modës, e njohur për rolet e saj në dy sezone të serialit kryesor, Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkutdhe një sezon të spin-off-it The Real Housewives: Ultimate Girls Trip, pretendon se rrjeti i ka shkelur të drejtat e saj të punësimit. Ajo pretendon se Bravo nuk e lejoi atë të kërkonte trajtim adekuat për varësinë e saj ndaj alkoolit, pavarësisht se ishte plotësisht e vetëdijshme për luftën e saj.

Leah McSweeney

Për më tepër, McSweeney pretendon se prodhuesit “e bënë presion” për të konsumuar alkool, duke i ditur plotësisht qëllimet e saj për ta lënë duhanin.

Leah McSweeney

Ky zhvillim vjen nga afër pas akuzave nga Brandi Glanville, një tjetër alum i “Shtëpiakeve të vërteta”, i cili pohoi në një dokument ligjor se Cohen, ndërsa “duket i dehur”, e ngacmoi seksualisht. Ajo raportoi se Cohen shprehu dëshirën për të “fletur me një yll tjetër Bravo” ndërsa “mendonte” për Glanville dhe madje i sugjeroi asaj të bashkohej përmes FaceTime për të vëzhguar. Cohen ka pranuar se komenti i tij, edhe pse “i menduar me shaka”, ishte “i papërshtatshëm”.

Leah McSweeney

McSweeney’s veprimet ligjore argumentojnë se Bravo operon brenda një kulture të ngulitur thellë në konsumin e drogës dhe alkoolit. Padia thekson se Cohen, 55 vjeç – i cili shërben si producent ekzekutiv për RHONY dhe RHUGT dhe drejton emisionin e natës vonë Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt — akuzohet se ka konsumuar kokainë me yjet e “Housewives” që ai punëson. Kjo sjellje, sipas padisë, është një aspekt i njohur i ndërveprimeve të Cohen brenda ekskluzivitetit “Real Housewives”.

Leah McSweeney

Dokumentet, të dorëzuara në Distriktin Jugor të Nju Jorkut, pohojnë më tej:

Cohen tenton t’u sigurojë një trajtim më të favorshëm amvisave me të cilat përdor kokainë dhe [makes them appear more agreeably in] redaktime [of their shows].”

Leah McSweeney

Padia nuk specifikon se për cilët pjesëtarë të kastit të “Shtëpiakeve” janë përfshirë.

Sipas pretendimeve të bëra nga McSweeney’s ekipi ligjor:

Cohen përdor qëllimisht kokainën me punonjësit e tij për të promovuar më tej një kulturë në vendin e punës që lulëzon nga përdorimi i drogës dhe alkoolit, gjë që çon në dështimin për të akomoduar punonjësit që janë me aftësi të kufizuara dhe përpiqen të qëndrojnë pa substanca.”

Leah McSweeney

Dokumentet ligjore theksojnë gjithashtu akuzat kundër një producenti nga Shed Media, entiteti prodhues që qëndron pas RHONY, RHUGTdhe disa të tjera Amvise të vërteta seri. Ky individ akuzohet se ka “dërguar në mënyrë rutinore foto të pakërkuara të [their] organet gjenitale tek punonjësit e nivelit më të ulët … të prodhimit.”

Leah McSweeney

Për më tepër, padia kritikon Bravo dhe Shed Media për trajtimin e situatës, duke deklaruar se pavarësisht se janë të vetëdijshëm, ose të paktën kanë përgjegjësinë për të qenë në dijeni, për sjelljen ngacmuese seksuale të producentit, ata megjithatë kanë vazhduar ta promovojnë këtë individ në poste më të larta. të autoritetit brenda kompanisë.

Leah McSweeney

Këto akuza përfshihen në McSweeney’s padi pasi ekipi i saj ligjor argumenton në dosjet gjyqësore se mosveprimi i Bravo dhe Shed Media i komunikon efektivisht producentit të akuzuar dhe të gjithë punonjësve të tjerë se ata mund të marrin pjesë në sjellje të paligjshme punësimi pa u përballur me pasoja.

McSweeneyi cili u shfaq në Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut ndërmjet 2020 dhe 2021 e më vonë RHUGT në vitin 2023, ka iniciuar veprime ligjore kundër Cohen, Bravo, Shed Media dhe Warner Media, kompania mëmë e Shed.

Në vitin 2017, Kathy Griffini cili dikur ishte afër Cohen dhe bashkë-prezantoi me të emisionin e Vitit të Ri të CNN, duke pretenduar se Cohen i kishte ofruar kokainë para paraqitjes së saj Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt në dy raste të veçanta.

Kathy Griffin

Duke reaguar ndaj këtyre pretendimeve, Cohen deklaroi, “Jam krejtësisht i habitur nga kjo histori. Është 100% false dhe tërësisht e sajuar.”

Deri tani, Bravo, Warner Bros. Discovery dhe Shed Media nuk kanë dhënë një përgjigje të menjëhershme ndaj këtyre akuzave.