Opinioni i Gina Kirschenheiter mbi Bisedimet e Bashkimit Bethenny Frankel

Klea

Opinioni i Gina Kirschenheiter mbi Bisedimet e Bashkimit Bethenny Frankel

Gina Kirschenheiter dhe Bethenny Frankel mund të mos kenë kryqëzuar rrugët, por duket se Gina mendon se bisedat e fundit të sindikatës së realitetit televiziv të Bethenny-t kanë njëfarë rëndësie. Nëse punonjësit e televizionit të realitetit shpresojnë të bashkohen me sindikata, ata mund të dëshirojnë të hyjnë në të më shpejt se sa vonë. Nëse greva e aktorëve përfundon përpara se punëtorët e TV realitetit të mund të grevës, audienca do të ketë shumë media të tjera për t’u drejtuar.

Ideja e një bashkimi televiziv të realitetit u popullarizua nga Bethenny Frankel mes grevave të shkrimtarëve dhe aktorëve. Që atëherë, Bethenny ka shpenzuar përpjekjet e saj për të bërë llogaritjen e realitetit, duke shpresuar të sigurojë më shumë të drejta për punëtorët.

Ndërsa Bethenny vazhdon të rrisë presionin mbi studiot e prodhimit, yje të tjerë të realitetit kanë thënë fjalën e tyre për idenë e një greve. Tani, Real Housewives e Orange County Gina Kirschenheiter ka thënë fjalën e saj për këtë çështje.

Gina, realiteti godet dhe fëmijët

Gina së fundmi u shfaq në podcast-in e Jason Tartick, Trading Secrets, ku diskutoi për markën dhe biznesin. Kur ajo vuri në dukje se fëmijët e saj “nuk paguhen dhe … nuk mbrohen” për të qenë në RHOC, kjo bëri që Jason të pyeste për bashkimin e mundshëm televiziv të realitetit. Gina pranoi: “Ne mund të përdorim disa mbrojtje dhe siguri; disa mbetje do të ishin të mira.”

Ajo vazhdoi: “Pak kontroll. Mbrojtje për fëmijët e mi. Kjo është diçka për të cilën jam shumë i madh. Kur fëmijët bëhen aktorë fëmijë, ata duhet të hapin një llogari bankare që është e mbrojtur. Prindërit nuk mund t’i shpenzojnë ato para.” Ajo i referohej Aktit Coogan, i cili i lejon aktorët fëmijë të kenë akses në fitimet nga puna e tyre kur arrijnë moshën madhore.

“Fëmijët reale duhet të marrin një lirim pune,” tha Gina. “Pra, ata janë duke punuar. Por ata nuk paguhen dhe nuk mbrohen. Kjo nuk ka kuptim për mua.” Gina rrëfeu gjithashtu se ajo i lë para fëmijët e saj kur ata shfaqen në kamera, veçanërisht sepse xhirimet nuk janë diçka që fëmijët e saj duan të bëjnë gjithmonë.