Operacioni i dytë i gruas Hayley Erbert me sukses

Klea

Operacioni i dytë i gruas Hayley Erbert me sukses

Gjyqtari i Dancing with the Stars Derek Hough dhe gruaja e tij, Hayley Erbert, kanë qenë duke luftuar disa probleme serioze mjekësore. Më 7 dhjetor 2023, Hayley pësoi një urgjencë mjekësore në fund të performancës së turneut të çiftit. Pasi u çorientua, Hayley u dërgua me urgjencë në një spital për operacion.

“Ajo u diagnostikua me një hematomë kraniale nga një enë gjaku e plasur dhe kërkoi një kraniektomi urgjente,” tha Derek. Sipas Cedars-Sinai, gjatë një kraniektomie, një pjesë e kafkës hiqet për të lehtësuar presionin shtesë në tru.

Pastaj Derek kërkoi lutje për Hayley ndërsa ajo përgatitej t’i nënshtrohej një operacioni të dytë. “Ajo po shkon për operacion këtë mëngjes (20 dhjetor 2023) për të zëvendësuar një pjesë të madhe të kafkës së saj që iu hoq gjatë Kraniektomisë së saj,” tha Derek.

Derek dha një përditësim mbi gjendjen e Hayley pas operacionit

Më pas, Derek ndau një përditësim me fansat e tij përmes Instagramit. “Me lehtësim të jashtëzakonshëm, mirënjohje dhe gëzim të jashtëzakonshëm, dua të ndaj se operacioni kranioplastik i Hayley-t ka përfunduar me sukses siç ishte planifikuar. Vlerësimi im i sinqertë shkon për ekipin e jashtëzakonshëm mjekësor, “tha Derek. “Ekspertiza dhe duart e tyre të qëndrueshme ishin thelbësore në këtë rrugëtim, duke siguruar një operacion të qetë dhe të suksesshëm.”

Derek vazhdoi, “Ne jemi thellësisht të prekur nga derdhja e mbështetjes dhe lutjeve nga secili prej jush. Mendimet, lutjet dhe energjia juaj pozitive kanë qenë burim force dhe ngushëllimi për ne gjatë kësaj kohe sfiduese. Është vërtet emocionuese të dish se sa dashuri dhe kujdes na rrethon”, shtoi ai.

Gjithashtu, Derek shprehu mirënjohjen e tij për të gjithë mbështetjen dhe dashurinë që kanë marrë. “Ky operacion shënon një moment historik të rëndësishëm në rrugëtimin e rikuperimit të gruas sime dhe mbështetja juaj ka luajtur një rol vendimtar për të na sjellë këtu,” shpjegoi gjyqtari i DWTS. “Ne jemi të mbushur me shpresë dhe optimizëm për të ardhmen, duke e ditur se ajo është në rrugën e një rikuperimi të plotë, e rrethuar nga një komunitet kaq i dashur.”

Ekipi i Reality Tea i dërgon dashurinë dhe urimet më të mira Hayley-t ndërsa ajo shërohet.

Ju mund të transmetoni Sezonin 32 të Dancing With the Stars në Disney+ dhe Hulu.

JU LUTEM TË LIRË NË KOMENTE NJË MESAZH MBËSHTETËS PËR HAYLEY.