Olivia Plath

Klea

Olivia Plath ndan një reflektim emocional për divorcin e saj dhe humbjen tragjike të vëllait të saj më të vogël

Olivia Plath ndan një reflektim emocional për divorcin e saj dhe humbjen tragjike të vëllait të saj më të vogël

Olivia Plath ka reflektuar së fundmi vitin e trazuar 2023 në një postim emocionues në Instagram. Viti u shënua nga sfida të rëndësishme personale, përfshirë humbjen tragjike të vëllait të saj 15-vjeçar Micah Meggs dhe divorci i saj nga Ethan Plath.

Ethan Plath

Mirë se vini në Plathville ylli tha në postimin e saj, “2023 ishte një vit goxha. Pak kohë më parë nuk isha i sigurt se si do të ndihej ky vit në retrospektivë, sepse divorci, humbja tragjike e një vëllai më të vogël dhe vënia në pikëpyetje e gjithçkaje që dini ndërsa filloni nga e para në jetë, është shumë për të ndodhur në një kohë të shkurtër.” Pavarësisht këtyre vështirësive, ajo shprehu mirënjohjen për vitin, duke pranuar se si e kishte sfiduar dhe formësuar. Ajo theksoi se viti i la kohë pikëllimit, por edhe e ndihmoi të fitonte besim.

Olivia Plath

Duke falënderuar “njerëzit dhe kafshët” në jetën e saj, Olivia la të kuptohet për iriqin e saj të përkëdhelur, të cilin e kishte kthyer në shtëpi në fillim të vitit. Ajo reflektoi mbi rritjen e saj personale, duke vënë në dukje se ndjehej sikur ishte pjekur, por gjithashtu kishte rifituar një ndjenjë mrekullie dhe gëzimi rinore.

Olivia Plath

Duke vazhduar, Olivia ndau se mendja e saj ishte mbushur me pyetje, por këto përvoja përfundimisht e lanë atë të ndihej e gjallë, kurioze, e qetë dhe në paqe me veten. Ajo e përfundoi postimin e saj duke pritur me optimizëm vitin 2024, duke thënë: “Kaq e gatshme për vitin 2024, sepse pavarësisht se çfarë do të ndodhë, do të jetë viti më i mirë deri më tani”.

Nje nga e Olivias Sfidat kryesore në vitin 2023 ishte fundi i martesës së saj me Ethan Plath. Çifti, i cili u martua në tetor 2018 në moshën 20-vjeçare, kishte pasur mosmarrëveshje thelbësore. Ata njoftuan publikisht ndarjen e tyre në tetor. Gjatë finales së Mirë se vini në Plathville, Olivia dhe Etani diskutuan të ardhmen e martesës së tyre, duke vendosur përfundimisht të ndaheshin.

Olivia Plath

Etani sugjeroi që Olivia duhet të përmirësojë marrëdhëniet e saj me familjen e saj dhe t’u kthehet disa prej rrënjëve dhe vlerave me të cilat është rritur në një shtëpi të krishterë fundamentaliste. OliviaMegjithatë, kishte qenë e zëshme për përvojat e saj negative në një mjedis të tillë. Ajo u përgjigj emocionalisht, duke thënë: “Unë jam fëmija i dy njerëzve, parimet e të cilëve kanë më shumë rëndësi se një marrëdhënie me vajzën e tyre dhe do të jem i mallkuar nëse e përsëris këtë.” Ajo shprehu besimin se ndarja e tyre ishte vendimi i duhur për të ardhmen e tyre, pavarësisht dhimbjes që shkaktoi.

“Të dua si person”, shtoi ajo. “Mendoj se nuk jemi partnerët e duhur romantikë për njëri-tjetrin, por unë ende të dua dhe dua akoma më të mirën për ty. Askush nuk mund të thotë se ne nuk e dhamë një goditje.”

Olivia Plath

Për më tepër, Olivia u përball me humbjen e rëndë të vëllait të saj Mikeai cili vdiq në maj pasi u godit nga një makinë ndërsa po ngiste një biçikletë elektrike në Franklin County, Virginia, siç raportohet nga The Roanoke Times.

Olivia Plath

Kjo humbje i shtoi sfidat e thella Olivia përballet gjatë gjithë vitit.