Olivia Flowers reflekton vitin e kaluar

Klea

Olivia Flowers reflekton vitin e kaluar

Askush nuk mund të fajësonte Lulet Olivia për t’iu shmangur 2023-ës dhe duke shpresuar për një vit më të mirë që do të vijë. Vështirësia filloi më 30 janar kur vëllai i saj, Conner Flowers, ndërroi jetë tragjikisht.

Southern Charm kapi pjesën tjetër të dramës në jetën e Olivia. Dhe nga sa mund të konstatohet, tragjedia e ka afruar familjen.

Më 31 dhjetor, Olivia i tha lamtumirën atij viti të vështirë me një postim në Instagram për të përkujtuar njerëzit e rëndësishëm në jetën e saj.

Olivia zgjodhi të përqëndrohet në “të gjithë dashurinë” pas vitit të kaluar

Një fotografi paraqiste yllin Southern Charm në bankën e të akuzuarve në perëndim të diellit me miqtë. Një tjetër përkujtoi një martesë për të cilën Olivia ishte shoqëruese e nuses. Disa foto përfshinin yllin e realitetit televiziv me prindërit e saj.

Olivia shkroi postimin, “2023 nuk ishte i preferuari, por sigurisht që më afroi më shumë me timin. Mirënjohës për ditët e mia [and] gjithë dashurinë që solle këtë vit.”

Ndjekësit iu përgjigjën me fjalë mbështetëse. Bashkëylli i Southern Charm, Leva Bonaparte, gjithashtu komentoi me emoji me zemër dhe tekstin “të dua”.

Olivia sigurisht që mund të lavdërohet për ruajtjen e dinjitetit dhe hirit të saj në situata të vështira. Ish-shoqja e saj, Taylor Ann Green, nuk e bëri më të lehtë vitin.

Fansat e Southern Charm do të kujtojnë se si Taylor puthi ish-flakën e Olivia-s, Austen Kroll, dhe vazhdoi të gënjejë për këtë. Pasi ajo duhej të pastrohej, Taylor më pas vazhdoi të luante viktimë dhe kërkoi falje. Olivia qëndroi në këmbë dhe kërkoi respektin që meritonte. Miqtë e dikurshëm nuk flasin edhe sot e kësaj dite.

Në përgjithësi, Olivia fitoi mbështetjen e shikuesve të Southern Charm. Por duhej të kishte qenë e vështirë të jetonte gjithë dramën përveç tragjedisë në jetën e saj personale.

Ja për të shpresuar për një vit më të mirë për Bravolebrity dhe familjen e saj. Duket se ata kanë gjetur forcë tek njëri-tjetri dhe kanë zgjedhur të fokusohen në përkujtimin e Conner në çdo mënyrë që munden.

Kapni Southern Charm të enjten në 8/7c në Bravo.