Olivia Flowers përshkruan trajtimin e tabloideve pas vdekjes së vëllait

Klea

Olivia Flowers përshkruan trajtimin e tabloideve pas vdekjes së vëllait

Ana e kundërt e të qenit një yll televiziv i realitetit duhet të merret me tabloidët. Nuk ka turp në atë industri dhe asnjë situatë shumë të shenjtë për t’u shfrytëzuar.

E tillë ishte përvoja Olivia Flowers kishte pas vdekjes së vëllait të saj. Ylli i Southern Charm zbuloi se vëllai i saj i dashur, Conner Flowers, ndërroi jetë gjatë xhirimeve të sezonit 9. Rrjedhimisht, asaj i është dashur të jetojë makthin në sytë e publikut. Edhe më shumë sesa e kuptojnë fansat, sipas deklaratave të fundit, vendasja e Karolinës së Jugut i tha Amanda Hirsch në podcast-in Not Skinny Por Not Fat.

“Kjo është e keqe,” tha Olivia për ndërhyrjen në tabloid

“Doja të flisja për vdekjen e vëllait tuaj. Me vjen shume keq. Ishte kaq e vështirë për t’u parë dhe jam i sigurt që vështirë ta përjetoja. Dhe e vështirë për t’u filmuar, “tha prezantuesja Amanda Hirsch në klipin TikTok.

“Pas transmetimit të atij episodi, mora një telefonatë nga zyra e mjekësisë ligjore në Charleston dhe ata më telefonuan dhe thanë, ‘Faqja Gjashtë po na hedh në erë për raportin e mjekut ligjor’, zbuloi Olivia.

Interesi për vdekjen e Conner ishte një surprizë për Bravolebrity, i cili gjithashtu nuk ishte në dijeni të gjatësisë që do të bënin tabloidët për të siguruar informacione private për vdekjen e vëllait të saj.

“Unë thashë: “Cila është përgjigja ligjore këtu? A duhet?’ Dhe është ky ligj i quajtur e Drejta e Lirisë së Informacionit, dhe sipas tij, ju duhet të dorëzoni… Për 65 dollarë mund të merrni rezultate mjekësore të tilla,” shpjegoi Olivia.

Amanda ishte e tronditur që Page Six nuk “kishte nevojë” për “lejen” e familjes për të shtypur raportin e mjekut.

“Ajo po ju jepte një kokë lart,” tha ajo për thirrjen e mjekes ligjore drejtuar yllit Southern Charm.

Olivia duhej të përshtatej shpejt me situatën dhe, fatkeqësisht, të pranonte që publiku në përgjithësi ishte i vetëdijshëm për arsyen e vdekjes së Conner.

“Kam mësuar shumë, ligjërisht, për ligjet tona dhe gjëra të tjera,” tha ajo. “Dhe atë herë, unë thashë, ‘Uau, kjo është faull’.”

Ndiqeni Southern Charm të enjteve në 8/7c në Bravo.