Olivia Flowers pati një luftë në prapaskenë me Austen Kroll në BravoCon

Klea

Olivia Flowers pati një luftë në prapaskenë me Austen Kroll në BravoCon

Duket se Austen Kroll me të vërtetë duhet të jetë në sjelljen e tij më të mirë kur bëhet fjalë për të Olivia Flowers. Mënyra absolutisht e paturpshme me të cilën ai u lidh me yllin e tij në Southern Charm dhe shoqen e dashur të Olivias, Taylor Ann Green, dhe u përpoq të mbulonte, i lë atij zero liri veprimi për të qenë çdo gjë tjetër veçse një zotëri.

Por Austen u ndez masivisht ndërsa ishte në një panel Southern Charm në BravoCon më herët këtë vit. Reagimi i audiencës ndaj një shakaje në kohën e duhur nga Olivia e bëri bashkë-prezantuesin e podcast-it të Pillows and Beer në një humor të keq. Dhe ai vendosi të nisë një debat të ashpër me ish-flakën e tij.

Austen sulmoi Olivia-n pasi u shaka në skenë

Olivia po flet për atë që ndodhi në prapaskenë në ngjarjen në Las Vegas muajin e kaluar.

Gjatë një episodi të fundit të The Viall Files, me Nick Viall, Olivia derdhi çajin. Ajo tha, “[It was the] hera e parë që jemi të gjithë së bashku në skenë që nga xhirimet, kështu që është paksa e nxehtë. [And] Pyetja e dikujt për Austen ishte si, ‘Si duhet t’i kishit trajtuar më mirë me Shep me gjënë e Taylor?’

Ylli Southern Charm donte të shmangte përgjegjësinë si zakonisht. Por ai u mbajt përgjegjës nga vëzhgimi i mprehtë i Olivias.

Austen vazhdoi të thoshte ‘Epo, çfarë duhej të bëja? Ashtu si, të gënjesh Shepin dhe të vazhdosh të flasësh me Taylor-in dhe pastaj ta gënjejmë përsëri?’” vazhdoi Olivia. “Dhe unë e ndërpreva dhe i thashë, ‘Epo kjo është ajo që ti i ke thënë Taylor-it të bëjë me mua.’ Dhe publiku pati një reagim.”

Në prapaskenë, një Austen e poshtëruar u hakmor: “F*ck you Olivia! F*q ju!”

“Ai thjesht u çmend aq shumë sepse ai futet në këto situata, njerëzit reagojnë dhe kanë një mendim, por ai ka nevojë për dikë që të fajësojë për këtë, kështu që sepse unë e nisa bisedën që kishte njerëz të tjerë që e brohorisnin, është faji im,” shtoi Olivia.

“Po haja si një qese me kikirikë sepse po vdisja nga uria dhe thjesht ia hodha. Kështu u çmenda”, përfundoi ajo. “Sapo hodha ushqimin tim në fytyrën e tij. Dhe njerëzit ishin si të na ndanin. Ne thjesht po i bërtisnim njëri-tjetrit dhe më pas shkuam në Bahamas katër ditë më vonë.”

Duket se një seancë tjetër me terapistin është në rregull.

Merre “Southern Charm” të enjten në orën 9/8c në Bravo.