Olivia Flowers ishte në "Mosbesimin e Vështirë" për Taylor Ann Green dhe Austen Kroll Hookup

Klea

Olivia Flowers ishte në “Mosbesimin e Vështirë” për Taylor Ann Green dhe Austen Kroll Hookup

Southern Charm është kthyer dhe në thelb këta njerëz janë një rrëmujë. Epo, përveç Craig Conover, mjaft tronditës. Por të thuash se je më normalja në këtë grup është njësoj si të thuash se je Kardashianja më e zgjuar, është një situatë pa fitim.

Tani për tani drama është fokusuar në Taylor Ann Green dhe Austen Kroll. Ish e dashura e Shep Rose dhe BFF-ja aktuale u lidh dhe është bërë një skandal. Tani Taylor e çon vajtimin e saj nga sezoni i kaluar në këtë sezon dhe kërkon falje nga ish-i i Austen dhe shoqja e saj. Olivia Flowers. Fat i mirë me atë, zemër. Njerëzit e kanë lugën.

E vërteta e vështirë

Në episodin e fundit të Southern Charm, Taylor i pranoi Olivia-s se ajo i sugjeroi Austen-it që të takoheshin. Kur Austen dhe Tay vendosën të qëndronin “miq”, Olivia u trondit. Këtë sezon Olivia po përpiqet të jetë paqësore me Austen, por “ishte e ndërlikuar”.

“Ndodhën shumë gjëra të ndryshme që ndryshuan dinamikën e grupit dhe ndryshuan shumë miqësi,” filloi Olivia. Po, dy persona brenda skuadrës duke u lidhur dhe duke e mbajtur atë të fshehtë do të ndryshojnë patjetër dinamikën.

Olivia e pyeti Taylor-in me pikë të zbrazët nëse diçka nuk i shkonte Austen-it dhe Taylor e gënjente fytyrën. “[We] nuk u lidh kurrë, kurrë asgjë. Betohu për jetën time”, u përgjigj ajo.

Kur Olivia mësoi se Taylor ishte krejtësisht i rremë dhe se u bë pis me Austen, ajo ishte në “mosbesim të madh”. “Dhe më pas, sa më shumë e më shumë hynte në rrethin tonë të ngushtë të miqve, aq më shumë duhej adresuar. Ishte padyshim një hallkë zinxhir ngjarjesh që ndodhën,” shpjegoi ajo.

justifikimi i Taylor-it

Sa i përket lidhjes së saj me Austen, Taylor u përpoq të justifikonte atë që ndodhi. “Mendoj se pas ndarjes, ne të dy thjesht u mbështetëm shumë më tepër tek njëri-tjetri,” tha Taylor. Jo, Jan. Më shumë duket se asnjëri prej jush nuk ka pasur vetëkontroll.

“Ne thjesht u mbështetëm te njëri-tjetri dhe e bëmë më të ngushtë miqësinë tonë. E vlerësoj vërtet si vëlla më të madh për mua. Ishte thjesht komode”, shtoi ajo. Për fat të mirë, Taylor thotë se ajo merr përgjegjësinë e plotë për atë që ndodhi me Austen, pavarësisht ndikimit që pati në miqësinë e saj me Olivia.

“Ne sigurisht nuk jemi në vendin ku ishim këtë herë vitin e kaluar,” shtoi Olivia. “Nuk e di domosdoshmërisht nëse do të kthehemi ndonjëherë në atë vend. Ajo kohët e fundit kaloi diçka shumë tragjike dhe të vështirë, dhe unë arrita atëherë sepse kjo është me të vërtetë gjithçka që ka rëndësi – asnjë nga dramat tjera. Por ka shumë më shumë distancë me ne.”

Southern Charm transmetohet të enjten në orën 21:00 ET në Bravo.