Olivia Flowers FIRED nga 'Southern Charm' Plus Zbulohen ndryshime tronditëse të kastit!

Klea

Olivia Flowers FIRED nga ‘Southern Charm’ Plus Zbulohen ndryshime tronditëse të kastit!

Olivia Flowers FIRED nga ‘Southern Charm’ Plus Zbulohen ndryshime tronditëse të kastit!

Olivia Flowers thuhet se nuk do të ripërsërit rolin e saj Sharmi jugor për sezonin e ardhshëm të 10-të, sipas raporteve të fundit.

Në sezonin e kaluar, Olivia Flowers e gjeti veten në qendër të vëmendjes për shkak të lidhjes me ish-shoqen e saj, Taylor Ann Green’s ish të dashurin, Austen Kroll. Pavarësisht Austen Kroll’s këmbëngulja që ata vetëm të putheshin, incidenti tërhoqi vëmendje të konsiderueshme. Tani, duket Olivia është lënë jashtë planeve të Bravo për sezonin e ardhshëm të shfaqjes – së bashku me disa anëtarë të tjerë të kastit nga sezoni i nëntë.

Olivia Flowers

“Mësova pak kohë më parë se Olivia nuk iu kërkua të kthehej Sharmi jugor për sezonin e ardhshëm. [Rod Razavi] është edhe jashtë!” zbuluan Best of Bravo për ndjekësit e tyre më 15 mars.

Olivia Flowers

Për më tepër, edhe Leva Bonaparte, e cila gjithashtu shfaqet në Sharmi jugor spinoff, Southern Hospitality, thuhet se nuk pritet të kthehet për sezonin e 10-të të shfaqjes.

“Edhe unë po dëgjoj Leva as nuk kthehet, por nuk e kemi të konfirmuar. Mbani në mend, ata mund të kthehen gjithmonë si miq të roleve. Gjithashtu, ka një të sapoardhur me emrin Molly!” Best of Bravo shtoi, duke lënë të kuptohet për ndryshime të mundshme në formacionin e kastit.

Olivia Flowers

Lajmet e e Olivias Pushimi i supozuar shkaktoi një valë reagimesh nga përdoruesit e Instagramit, me shumë që shprehën konfuzion mbi vendimin. “Kjo ka shumë pak kuptim për mua – ajo ishte në qendër të historisë sezonin e kaluar dhe ishte televizion i mrekullueshëm,” tha një individ, duke reflektuar mbi ndikimin e e Olivias historia në shfaqje.

“WUT!!! [Olivia Flowers] mbajti këtë shfaqje…. [Whitney Sudler-Smith] të jesh producent është kaq problematike. Ai ka të bëjë me djemtë dhe kjo ka filluar të shfaqet”, shprehu një tjetër fanse e zhgënjyer, duke reflektuar mbi ndikimin e rëndësishëm të Olivia-s në serial.

Austen Kroll

Një tjetër përdorues i Instagramit spekuloi këtë Olivia mund të ketë zgjedhur të mos kthehet në shfaqje për shkak të dëshirës së saj për të mbajtur private romancën e saj të re me Alex Williams. “Unë supozova se ajo nuk ishte e gatshme të sillte të dashurin dhe ajo mezi është në Charleston, kështu që ka kuptim që ajo nuk do të kthehej,” arsyetuan ata, duke pranuar praninë e shpeshtë të Olivia-s në Dallas.

Austen Kroll

“Unë po supozoj se kjo ishte zgjedhja e saj, përndryshe pse?” mendoi një tjetër, duke sugjeruar se largimi i Olivias mund të ketë qenë vullnetar.

Duke shprehur pakënaqësinë për rikthimin e mundshëm të Taylor-it, një përdorues i Instagram-it u ankua, “Dhe Taylor është kthyer??? E çalë.”

Në mënyrë të ngjashme, pati thirrje për kthimin e Cameran Eubanks, i cili u largua nga shfaqja pas sezonit të gjashtë. “Sa keq që Olivia nuk kthehet, le të shohim këtë person Molly. Është shumë keq që Cameron nuk dëshiron të kthehet, ne e pëlqejmë Camin!” u shpreh një shikues i zhgënjyer, duke i bërë jehonë ndjenjave të shumë fansave.

Cameran Eubanks

“A mund ta kthejmë Cameron!? Kjo është pyetja ime e vetme!” u pajtua një tjetër, duke theksuar dëshirën e tyre për Eubanks’ kthimi.

Spekulime përreth e Thomas Ravenel rikthim i mundshëm në Sharmi jugor mbetet e pakonfirmuar. Pavarësisht raporteve që sugjerojnë përfshirjen e tij, diskutimet mes Ravenelproducent i emisionit, Whitney Sudler-Smith dhe anëtarët e kastit nuk kanë arritur kulmin me një kontratë të nënshkruar.

Thomas Ravenel

Deri tani, nuk ka pasur asnjë konfirmim zyrtar – megjithatë, mundësia për të e Ravenel-it kthimi nuk mund të përjashtohet plotësisht.