Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green nuk po flasin

Klea

Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green nuk po flasin

Olivia Flowers nuk e di nëse ajo do të jetë në gjendje t’i besojë plotësisht ish-BFF-së së saj Taylor Ann Green. Shikuesit e sezonit 9 të Southern Charm e dinë se Taylor e puthi ish të dashurin e Olivia Austen Kroll dhe pastaj gënjeu për të. A mund të shërohet ndonjëherë miqësia e tyre nga gjithë ajo dramë?

“Nuk e di,” tha Olivia. “Ky BravoCon, nuk po flas me Taylor dhe Madison [LeCroy] është miku im i mirë, kështu që … gjëra më të çuditshme kanë ndodhur.”

Olivia diskutoi situatën në vazhdim mes saj dhe Taylor me Us Weekly në BravoCon të premten, 3 nëntor.

Çfarë thonë njerëzit kur nuk je aty

Rich Polk/Bravo nëpërmjet Getty Images

Kur Olivia filloi të takohej me Austen, Taylor atëherë po takohej me shokun më të mirë të Austen, Shep Rose. Taylor ishte në lidhje me Shep për dy vjet, para ndarjes së tyre në korrik 2022. Olivia dhe Austen e dhanë dorëheqjen pas vetëm disa muajsh.

Zemërthyer për Shep, Taylor filloi të shoqërohej me Austen. Pak para xhirimeve të sezonit 9, filluan të qarkullojnë thashetheme se Taylor dhe Austen dyshohet se ishin “lidhur”.

Në fillim, si Taylor ashtu edhe Austen mohuan se diçka kishte ndodhur. Taylor madje iu betua Olivias “për jetën time” se thashethemet nuk kishin të vërtetë. Megjithatë, ajo më vonë pranoi se ajo dhe Austen kishin “diskutuar” takime me njëri-tjetrin. Austen gjithashtu i tha Shepit se ai dhe Taylor ishin puthur, megjithëse ai u betua se nuk shkonte më tej.

Dy miqtë u ribashkuan për pak kohë pas vdekjes së papritur të vëllait të Olivias – Taylor humbi vëllain e saj në qershor – por shikimi i ngjarjeve që luheshin në sezonin 9 ndryshoi marrëdhëniet e Olivia-s me Taylor dhe Austen. Ajo “mësoi shumë” duke parë se çfarë thonë të tjerët për të kur ajo nuk është e pranishme. Olivia nuk i beson më ish-shoqes së saj më të mirë.

Kur Olivia dëgjoi se Taylor pranoi se miqësia e tyre nuk është “100 për qind” tani, ajo u përgjigj: “Kjo është gjëja e parë e saktë që ajo ka thënë në një kohë shumë të gjatë”.

Për kredinë e tij, Austen ndihet fajtor që është ai që shkaktoi përçarjen. Atë e “mërzis” të mendojë se sa “të pandashëm” ishin Taylor dhe Olivia midis xhirimeve të sezoneve 8 dhe 9. “Ata ishin më të mirët, o njeri. Ata ishin si unë dhe Craig [Conover].”

Southern Charm transmetohet të enjten në 9/8c në Bravo.