Obsesioni i Brynn Whitfield me Jenna Lyons po bëhet i çuditshëm

Klea

Obsesioni i Brynn Whitfield me Jenna Lyons po bëhet i çuditshëm

Brynn Whitfield dhe Jenna Lyons ishin dy nga gratë e reja të paraqitura në Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut Rinisja e sezonit 14. Ndërsa Jenna ka debutuar që atëherë një të dashurën e re, ajo dhe Brynn ishin ndër të paktët bashkëshortë beqarë në fillim të sezonit. Sai De Silva, Erin Lichy dhe Jessel Taank janë të gjithë të martuar, dhe ndërsa Ubah Hassan gjithashtu filloi sezonin 14 beqar, ajo tani është gjithashtu në një lidhje.

Përkundër një sezoni të mbushur me dramë dhe humor, Brynn dhe Jenna mbajtën një miqësi të shkëlqyer. Megjithatë, në një moment të sezonit, shikuesit e RHONY filluan të kapnin disa modele të çuditshme në sjelljen e Brynn ndaj Jenna-s. Brynn dukej se ishte më shumë se i fiksuar pas Jenna-s dhe e kaloi kufirin me komente të papërshtatshme në shumë raste.

Nga komentet e çuditshme në udhëtimin në Anguilla deri te një festë skandaloze ditëlindjeje, këtu janë të gjitha mënyrat se si Brynn e kaloi kufirin me Jenna-n në sezonin 14 të RHONY.

Brynn doli shumë i fortë gjatë udhëtimit në Anguilla

Kulmi i flirteve të Brynn me Jenna-n ndodhi gjatë udhëtimit në Anguilla, ku ajo e kaloi kufirin një shumë herë. Gjërat filluan kur Jenna kuptoi se manteli i saj ishte zhveshur pak për shkak të erës, duke ekspozuar më shumë lëkurë sesa kishte menduar. Si përgjigje, Brynn u përgjigj “Mirëmëngjes Jenna” në një rrëfim, i cili doli paksa i mërzitur.

Brynn i bëri gjërat edhe më të pakëndshme kur vendosi t’u shfaqte grave gjuhën e saj duke u trilluar. Jenna ishte e intriguar dhe e pyeti Brynn se si ishte në gjendje ta bënte atë. Në një përpjekje për t’i treguar asaj, Brynn i kërkoi Jenna-s që të vinte gishtin në gjuhën e Brynn-it. Kjo u shndërrua në Brynn plot me thithjen e gishtit të Jenna-s, që ishte shumë.

Më vonë, gjatë një udhëtimi me varkë, Brynn ia bëri edhe një herë qëllimet e saj shumë të qarta Jenna-s. Pasi Brynn deklaroi se ajo kishte “përplasur lëng ananasi” për të dy, Jenna pyeti se kur do t’i konsumonin gjërat. Kjo i referohej shakasë së vazhdueshme se Brynn dhe Jenna do të martoheshin, veçanërisht pasi të dyja gratë ishin veshur me të bardha në darkë. Sigurisht, Brynn e shfrytëzoi rastin për të bërë një shaka edhe për këtë.

Duke u kthyer në shëtitjen me varkë, Brynn i tha Jenna-s se ajo do ta “merrte ashtu siç merr pjesën tjetër të tyre”. Kur Jenna thjesht u përgjigj duke thënë faleminderit, ishte e qartë se ajo nuk ishte aq e dashur sa Brynn. Pavarësisht se Brynn ishte e bukur dhe se gjithçka mund të ndodhte, flirtet u shfaqën kryesisht të njëanshme për Brynn. Sjellja e Brynn në udhëtimin në Anguilla ishte thjesht e tepërt, edhe nëse ajo nuk ishte në dijeni të saj.

Brynn nuk veproi shumë më mirë në festën e saj të ditëlindjes

Finalja e sezonit të 14-të të RHONY shfaqi një festë të plotë për ditëlindjen për Brynn, me një festë me temë maskarade. Pavarësisht temës së mbrëmjes, Jenna ishte një nga të ftuarit e vetëm që u shfaq me maskë. Jenna u shfaq në festë me një grua që pretendonte se ishte vetëm shoqja e saj, megjithëse Brynn kishte disa dyshime. Ajo shpjegoi se ftesa i inkurajoi mysafirët të sillnin një plus një për të cilin ishin të interesuar. Ishte shumë e qartë se Brynn ishte pak xheloz!

Pavarësisht se erdhi në festë me një grua tjetër, Jenna e bëri të qartë se kishte ndërmend t’i jepte Brynn puthjen e ditëlindjes. Brynn kishte qenë mjaft kërkues për puthjen, por dukej i emocionuar kur Jenna ia ktheu interesin. Brynn sugjeroi se ajo donte vetëm një puthje të vogël, por kërkoi një goditje tjetër sapo Jenna u tërhoq. E gjithë kjo ndodhi përpara shoqes së Xhenës, e cila e shikonte nga pas maskës së saj. Ishte thjesht pak e sikletshme!

Në një rrëfim pas puthjes, Brynn shpërtheu gjatë momentit. Ajo madje shkoi aq larg sa të pretendonte se “do të ndodhë nëse i pëlqen apo jo”, duke iu referuar një marrëdhënieje të mundshme me Jenna-n. Ky koment ishte krejtësisht jashtë linjës, pasi askush nuk duhet të detyrohet kurrë në asnjë lloj lidhjeje apo flirti, qoftë serioz apo jo. Nëse Brynn e vlerëson Xhenën si mike, atëherë ajo duhet të jetë e vëmendshme dhe të marrë parasysh edhe ndjenjat e saj.