"Nuk ka bisedime" midis NeNe Leakes dhe Bravo për kthimin e RHOA pavarësisht thashethemeve

Klea

“Nuk ka bisedime” midis NeNe Leakes dhe Bravo për kthimin e RHOA pavarësisht thashethemeve

Jam i sigurt se fansat e paepur të NeNe Leakes janë zënë se ka zhurmë rreth një rikthimi të mundshëm, por jo të mundshëm Amvise të vërteta të Atlantës. Pasi NeNe u largua nga RHOA, ajo shkoi bërthamore në të dyja Bravo dhe Andy Cohen. Ajo gjithashtu së fundmi u bashkua me Bethenny Frankel dhe dukej se po hynte në llogarinë televizive të realitetit që u zhvillua midis 2023 dhe 2023 (#neverforget).

Ndërsa llogaria nuk ka marrë në të vërtetë, BravoCon e bëri dhe aty Andi foli për mundësinë e kthimit të NeNe në Bravo. Ai ishte padyshim i paqartë dhe u kujdes të mos thoshte asgjë negative, gjë që u kthye në muhabet për rikthimin e madh të NeNe. Mes spekulimeve se diçka e madhe do të ndodhë, rezulton se mund të zgjasë një minutë. Nëse ndodh fare. I Dërguari ka lugën.

Jo aq shpejt, NeNe…

Një i brendshëm ndau “Nuk ka pasur bisedime për [NeNe’s] duke u kthyer” në RHOA në këtë kohë. Por ne të gjithë e dimë se shfaqja është në telashe të mëdha dhe të gjithë e dimë se kush mund ta shpëtojë atë. Fatkeqësisht, NeNe dogji shumë ura kur zgjodhi të padiste Bravo dhe njëkohësisht të fyente Andin në mënyrë të përsëritur.

Thënë kështu, dukej sikur diçka mund të ndodhte kur NeNe fshiu të gjitha gjurmët e Bethenny dhe podcast-in e saj llogaritës nga Instagram. Një burim ndau, “Nuk do të thoshte asgjë. Ajo [NeNe] thjesht po pastronte ushqimin e saj.” Kishte gjithashtu emocione kur Bravo ndoqi NeNe në Instagram dhe NeNe e ndoqi përsëri.

NeNe ka pranuar se do të kthehej në RHOA “për fansat”, por ajo gjithashtu ndoshta “i duhet kontrolli”. Që nga largimi i saj nga spektakli, NeNe nuk ka pasur një koncert të rregullt sepse ishte e zënë duke u përpjekur të padiste rrjetin. Në fund, ajo përfundoi duke hequr dorë nga padia për diskriminim.

Andy dhe NeNe mund të mos dërgojnë mesazhe përpara dhe me radhë tani, por Andi nuk është bedel. Pavarësisht nga ndjenjat e pazgjidhura personale për NeNe dhe sulmet e saj publike, ai mund të tërheqë një Hail Mary për ta vendosur RHOA përsëri në krye. Kurre mos thuaj kurre.