Noelle ngacmon 'Dramën e vërtetë' në Summer House: Martha's Vineyard

Klea

Noelle ngacmon 'Dramën e vërtetë' në Summer House: Martha's Vineyard

Noelle Hughley është anëtari më i ri i kastit Shtëpia Verore: Vreshti i Martës Sezoni 2. Duke mbërritur nga Gjeorgjia, biografia e saj Bravo thotë se ajo është “një personalitet me flluska” me shumë “sharmi jugor”.

Shokët e saj të aktorëve e panë atë gjatë episodit 1. Pasi rrëmbeu një nga dhomat më të mëdha, ajo u tha djemve se hapësira ishte “e përshtatshme për një mbretëreshë”. Fatmirësisht, askush nuk e mori atë personalisht, gjë që e lejoi Noelle-n të kalonte natën e parë të përsosur në Vreshtin mes kaosit.

Në një intervistë me Distractify, bashkëpunëtorja ligjore e IT diskutoi për xhirimet e sezonit të dytë të serialit, marrëdhënien e saj me kompaninë e prodhimit dhe nëse shikuesit e dramës mund ta shohin është autentike.

Noelle thotë se kasti i SHMV është si një “familje” për të…

Me ëndrrat për t'u bërë një ditë avokate argëtuese, Noelle mund të ketë qenë pak e shqetësuar për t'u bashkuar me miqtë e saj në televizionin e realitetit. Megjithatë, ajo u ndje me fat për pushimet me ekuipazhin e saj në Martha's Vineyard.

“Padyshim që ndihem sikur Zoti më bekoi të jem pjesë e një kasti të shkëlqyer dhe një produksion që mendoj se kujdeset vërtet për ne,” tha ajo, duke shtuar se “miqtë e saj në industrinë e argëtimit” nuk mund të thonë të njëjtën gjë. “Ndihesha sikur ishim vërtet një familje.”

Familjet gjithashtu përjetojnë pjesën e tyre të uljeve dhe ngritjeve. Preston Mitchum u grind për një kohë të shkurtër me Bria Fleming gjatë episodit 1, ndërsa Summer Marie Thomas dhe Alex Tyree gjithashtu patën një grindje verbale. Noelle nuk ka qenë ende në asnjë nga rrëmujat, por ajo tha se drama mes yjeve të saj ishte autentike.

“Gjithçka që shihni është drama e vërtetë, e cila i befason njerëzit,” tha ajo. “Ata thonë: “Si mund të kesh kaq shumë energji?”

Ajo shpjegoi se duke jetuar në të njëjtën shtëpi për “15 [to] 20 ditë” shkakton shumicën e momenteve të nxehta. “Ju jeni rreth këtij personi që mund të kishit shmangur ta shihni për gjashtë muajt e fundit,” tha ajo. “Pra, gjithçka është aty; gjithçka është thjesht emocion i papërpunuar.”

Summer House: Vreshti i Martës vazhdon të dielave në orën 9/8c.