Nneka Ihim

Klea

Nneka Ihim shpjegon pse po largohet nga “Shtëpiaqet e vërteta të Potomac”

Nneka Ihim shpjegon pse po largohet nga “Shtëpiaqet e vërteta të Potomac”

Nneka Ihim nuk do të kthehet për sezonin e nëntë të Amvisat e vërteta të Potomac, duke konfirmuar largimin e saj pas vetëm një sezoni në serialin realitet Bravo.

Nneka Ihim

Juristja dhe sipërmarrësja 36-vjeçare, e njohur për prezantimin e saj të paharrueshëm, “Unë vij siç jam dhe kjo që jam, zemër, është e jashtëzakonshme”, ka vendosur të fokusohet në jetën e saj personale, veçanërisht në përpjekjet e saj për të zgjeruar familjen e saj.

Nneka Ihim

“Unë nuk do të kthehem për sezonin 9 të RHOP,” Nneka tha NJERËZIT, mes thashethemeve të vorbullta për largimin e saj. Ajo shtjelloi arsyet e saj, duke thënë: “Në këtë pikë, pas procedurave të shumta të dështuara të fertilitetit, kam vendosur të bëj zgjerimin e familjes sime prioritetin tim përfundimtar”. Ajo shprehu mirënjohjen për mbështetjen e marrë gjatë rrugëtimit të saj të vështirë të fertilitetit, i cili përfshinte një procedurë inseminimi intrauterin (IUI) që nuk dha rezultate dhe tani ka kaluar në fertilizimin in vitro (IVF). “Faleminderit fansave që më kanë mbështetur gjatë rrugës së këtij sezoni, veçanërisht në lidhje me udhëtimin tim të vështirë të IVF-së të kthyer nga IUI, dhe stigmën rreth infertilitetit. Të gjitha vërejtjet e mira më kanë mbajtur vërtet të ngritur dhe kanë ushqyer vendosmërinë time për të vazhduar të ndaj historinë time.”

Nneka Ihim

Nneka Ihim gjithashtu falenderoi Bravo dhe Truly Original për mundësinë dhe vlerësoi miqësitë që ajo ndërtoi gjatë kohës së saj në shfaqje. “Kam krijuar miqësi gjatë gjithë jetës me disa gra të jashtëzakonshme përmes kësaj përvoje,” shtoi ajo.

Nneka Ihim

Një nigeriano-amerikan i gjeneratës së parë, Nneka u rrit në Wisconsin dhe ushtroi profesionin e avokatit në Los Anxhelos përpara se të martohej Dr.Ikenna Ihim në 2021 dhe zhvendosja në Potomac, Maryland.

Nneka Ihim

Përtej angazhimeve të saj personale dhe profesionale, Nneka ka mbetur aktive me rolin e saj ligjor në një kompani globale të teknologjisë financiare, kompaninë e saj të pijeve alkoolike (Bido), një organizatë jofitimprurëse të quajtur A Life of Lux dhe një aplikacion takimesh/sociale të quajtur, “Përshëndetje Afrikë”. Pavarësisht largimit të saj, ajo i siguroi fansat e saj: “Si një banore e vërtetë e Potomac, 20854, vetëm dije se do t'ju shoh përsëri së shpejti.”

Nneka Ihim

të Nnekës Dalja pason njoftimet nga anëtarët e tjerë të kastit Candiace Dillard Bassett dhe Robyn Dixoni cili gjithashtu konfirmoi se nuk do të kthehen për sezonin e ardhshëm të Amvise të vërteta të Potomac.