Nneka Ihim reflekton në sezonin e saj të parë në RHOP

Klea

Nneka Ihim reflekton në sezonin e saj të parë në RHOP

Fillestar i televizionit të realitetit Nneka Ihim kishte një hyrje mjaft unike në Amvisat e vërteta të Potomac. Ajo pati fatin e pafat të hynte në shfaqje në mes të një grindjeje që e la të ndarë grupin e miqve. Megjithatë, ajo bëri më të mirën për të ofruar.

Nneka kaloi një pjesë të mirë të sezonit të saj të parë duke shkuar e mbrapa me Dr. Wendy Osefo lidhur me përfshirjen e familjes së saj në një faltore lutjeje. Më pas, kamerat e ndoqën Nnekën dhe bashkëshortin e saj në zyrën e mjekut, dhe banjën në zyrën e mjekut, ku tentuan ta linin shtatzënë me IUI. Ajo kishte disa ulje, dhe tani ajo po reflekton mbi të gjithë përvojën ndërsa sezoni 8 po mbyllet.

Nneka foli me Vulture për sezonin e saj të parë dhe ajo pranoi se nuk ishte e lehtë. Ndonëse kishte disa këshilla të dobishme nga disa nga aktorët e saj që po shkonin në xhirime, Nneka tha se kishte disa mësime që duhej t'i mësonte në rrugën e vështirë.

Shumë punë për të bërë

Sipas Nneka, hyrja në sezonin 8 të RHOP ishte tashmë një betejë e vështirë. Tashmë kishte kaq shumë histori me grupin e miqve. Kasti ishte më i ndarë se kurrë. Më pas, ato telefonata kërcënuese nga familja e Wendy dyshohet se filluan të vijnë dhe kjo i bëri gjërat edhe më keq.

“Ishte e vështirë në fillim sepse po përpiqem të kap atë që ka ndodhur në të vërtetë,” kujton Nneka.

Sapo problemet me Dr. Wendy filluan të dilnin në sipërfaqe, Nneka tha se duhej të “kalonte nëpër rrathë” për të bërë paqe. Nëse jeni kapur në shfaqje, atëherë e dini që ne ende nuk kemi parë që të dy të pajtohen. Nneka fajësoi për këtë Wendy.

“Unë jam në rregull me të lëvizur nga ajo, të vazhdoj me të dhe të eci përpara, por nuk mendoj se ka një dëshirë në fund të saj. Nuk besoj se është prioritet”, tha Nneka.

Nneka mësoi të lundronte me trollët

Karen Huger, Wendy Osefo, Nneka Ihim, Charrisse Jackson Jordan dhe Gizelle Bryant ulur në një divan gjatë një episodi të The Real Housewives of Potomac

Përveç polemikave për faltoren e lutjeve, sfida tjetër e Nnekës me sezonin 8 erdhi me kritika intensive në internet. Ajo pranoi se është e hapur ndaj disa komenteve konstruktive, por të gjithë e dimë se shumica e komenteve që synojnë Amvisat nuk janë konstruktive. Si rezultat, asaj i është dashur të mësojë se si të lundrojë në mënyrë të sigurt duke qenë në internet. Shokët e saj e kanë ndihmuar gjatë rrugës.

“Produksioni dhe rrjeti u përpoqën të më përgatitnin dhe të gjitha vajzat më mbështetën jashtëzakonisht,” kujton Nneka. “Gizelle [Bryant] Në fakt më thirri për disa javët e para që filluam të transmetojmë, vetëm për t'u siguruar që isha mirë.

Në fund të fundit, ishte Mia Thornton ajo që i dha asaj disa nga këshillat më të mira. Ajo i tha asaj që “të qëndrojë jashtë linje” dhe “sigurohuni që të kujdeseni për veten”. Nneka tha se do t'i jepte të njëjtën këshillë çdo fillestari tjetër të TV realitetit.

“Gjëja më e mirë për të bërë gjithmonë është të drejtosh me autenticitet,” tha Nneka. “Unë gjithashtu do të thoja të qëndroni jashtë linje sepse shumë njerëz në internet nuk e dinë vërtet se për çfarë po flasin dhe ju mund ta frustroni veten lehtësisht duke lexuar gjëra që nuk janë konstruktive dhe tepër të padobishme për ju.”

Me përfundimin e sezonit 8 në horizont, pyetja në mendjen e të gjithëve tani është nëse Nneka do të ketë apo jo një sezon të dytë. Ne jemi ende duke pritur që Bravo të konfirmojë kastin e sezonit të 9-të të RHOP, por Nneka zbuloi se ka pasur një lidhje me rrjetin prej vitesh. Ajo dhe bashkëshorti i saj më parë ishin konsideruar për një tjetër shfaqje. Nëse ky është ndonjë tregues, ndoshta mund të supozojmë se do ta shohim Nnekën në sezonin 9.