Nneka Ihim mendon se do të ishte 'e mençur të mbash' Robyn Dixon

Klea

Nneka Ihim mendon se do të ishte 'e mençur të mbash' Robyn Dixon

Thashethemet po qarkullojnë për këtë Robyn Dixon është shkarkuar nga Amvisat e vërteta të Potomac. Edhe pse Bravo ende nuk e ka konfirmuar lajmin, ka një numër të madh njerëzish që festojnë rënien e mundshme të Banditëve me Sytë e Gjelbër. I ri Nneka Ihim nuk është një prej tyre dhe ajo mendon se Robyn e meriton të mbajë vendin e saj në shfaqje.

Nneka u ul me Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp në Two Ts in A Pod, dhe ata diskutuan të gjithë dramën që rrethon RHOP. Dy T-të kanë qenë shumë të zëshëm në lidhje me opinionet e tyre në sezonin 8. Megjithatë, kur subjekti u kthye në shkarkimin e përfolur të Robyn, Nneka kishte të gjitha gjërat pozitive për të thënë për shokun e saj të aktorit.

Nneka është Team Robyn

Në podcast, Nneka foli për miqësinë e saj me Robyn. Edhe pse nuk e pamë shumë miqësinë e tyre në sezonin e 8-të, Nneka tha se Robyn e ka mbështetur që para se të fillonin kamerat.

“Unë sinqerisht dhe sinqerisht e dua Robin. Ajo është një person fenomenal, është një shoqe e madhe”, tha Nneka.

Ajo vazhdoi, “E dini, kur fillova këtë proces, ajo më thirri dhe më tha, 'Vajzë më lër të të jap 411 për të gjitha këto gjëra'. Ajo më edukoi se si funksionojnë gjërat.”

Nneka pranoi se nuk ishte e sigurt nëse thashethemet për largimin e Robyn ishin të vërteta. Ajo është e re në këtë botë, por ajo di më mirë sesa të spekulojë për ndryshimet e mundshme të kastit. Megjithatë, ajo tha se do të ishte “e mençur të mbahej” Robyn në RHOP sepse ajo është “TV i shkëlqyer”.

E reja e RHOP shtoi se ajo është madje një fanse e Juan Dixon. Nneka tha se “i pëlqen shumë”, gjë që është më shumë arsye për ta mbajtur Robin në rrethin e miqve. Nëse vetëm Juan mund të ishte një adhurues i mbështetjes së gruas së tij në TV, ndoshta puna e saj nuk do të rrezikohej.

Real Housewives of Potomac vazhdon të dielën në mbrëmje në Bravo në 8/7c.