Nneka Ihim largohet nga amvisat e vërteta të Potomac

Klea

Nneka Ihim largohet nga amvisat e vërteta të Potomac

Është koha për t'i thënë lamtumirë një tjetri Amvise të vërteta të Potomac anëtar i kastit.

Nneka Ihimi cili iu bashkua serialit në sezonin 8 si mik i Ashley Darby's, njoftoi nëpërmjet Njerëzit se koha e saj duke mbajtur një flaut shampanje ka marrë fund. “Unë nuk do të kthehem për sezonin 9 të RHOP,” zbuloi ajo. Edhe pse rishtarja e Bravo është rreth tre javë pas këtij njoftimi, ne e vlerësojmë që ajo zyrtarisht e konfirmoi atë.

Ajo vazhdoi, duke thënë se fokusi i saj kryesor është zgjerimi i familjes dhe bërja nënë. “… pas procedurave të shumta të dështuara të fertilitetit, kam vendosur ta bëj zgjerimin e familjes sime prioritetin tim përfundimtar,” tha ajo. Ajo më vonë falënderoi fansat për mbështetjen e tyre gjatë sezonit të saj të parë, “veçanërisht në lidhje me udhëtimin tim të vështirë të IVF-së të kthyer nga IUI dhe stigmën rreth infertilitetit”. Ajo përfundoi, “Të gjitha vërejtjet e mira më kanë mbajtur vërtet të ngritur dhe kanë ushqyer vendosmërinë time për të vazhduar të ndaj historinë time.”

Fjala në rrugë është RHOP 9 do të jetë diçka krejtësisht ndryshe

Nneka nuk është e vetmja zonjë e Potomac që del nga ekskluziviteti i dashur. Candiace Dillard Bassett njoftoi javë më parë se do të largohej pas sezonit të 8-të për t'u fokusuar në karrierën e saj muzikore në rritje. Përveç kësaj, ajo ndau lajmin se ajo dhe bashkëshorti i saj, Chris Bassett, ishin në pritje të fëmijës së tyre të parë së bashku.

“Po pres me padurim komunitetin, komunitetin e nënave”, tha ajo për t'u bërë nënë. “Është një hapësirë ​​që e kam parë nga jashtë, shumica e miqve të mi dhe kushërinjve të mi kanë fëmijë. Unë kam ndihmuar në rritjen dhe ndërrimin e pelenave dhe kujdesin e të gjithë fëmijëve të kushërinjve të mi, kështu që do të jetë thjesht kënaqësi të jesh pjesë e atij komuniteti dhe, e di, të mësosh dhe të rritesh si anëtar tani.”

Robyn Dixon, e cila ishte një OG në Potomac, u tha shikuesve se koha e saj në shfaqje gjithashtu kishte marrë fund. “Po, nuk do të kthehem për sezonin 9 të The Real Housewives of Potomac. Rrjeti nuk më ftoi të kthehem”, tha Robyn. “Më pushuan nga puna, për mungesë fjalësh më të mira. Unë nuk do ta mbuloj situatën dhe do të them, “Oh, po largohem dhe kjo është një pushim” ose diçka të ngjashme [that]. Ky është një vendim i rrjetit.”

Me të gjitha lajmet e casting-ut që po ndodhin, shpresoj se Gizelle Bryant dhe Ashley Darby po bëjnë që disa gjëra të ndodhin në P.

Transmetoni sezonet e mëparshme të RHOP në Peacock.