Siggy Flicker

Klea

Njerku i 'RHONJ' Siggy Flicker, Tyler Campanella, u arrestua më 6 janar me akuza për sulmin kapital … Dyshohet për vjedhjen e laptopit të Nancy Pelosit!

Njerku i 'RHONJ' Siggy Flicker, Tyler Campanella, u arrestua më 6 janar me akuza për sulmin kapital … Dyshohet për vjedhjen e laptopit të Nancy Pelosit!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit shap Siggy Flicker's njerku, Tyler Campanellau arrestua në New York City me akuza në lidhje me sulmin e 6 janarit në Kapitolin e SHBA-së, raporton NBC News.

Të dhënat e gjykatës tregojnë se Kampanela përballet me pesë akuza për kundërvajtje. Një deklaratë e FBI-së e cituar nga gazeta tregon se të dhënat telefonike e vendosën telefonin e Campanella-s brenda Kapitolit gjatë trazirave të vitit 2021.

Siggy Flicker

Sipas detajeve të mëtejshme, FBI zbuloi pamjet e Tyler Campanellanjerku i Amvise të vërteta të Nju Xhersit shap Siggy Flickerbrenda pjesëve të ndryshme të Kapitolit gjatë sulmit të 6 janarit, duke përfshirë Nancy Pelosi suitë. Pamjet video treguan gjithashtu një burrë të identifikuar si Kampanela duke hyrë në dhomën ku ishte vjedhur laptopi i kryetarit të atëhershëm. Kampanelai cili punon si menaxher shitjesh në një përfaqësi të Chrysler, thuhet se kishte veshur një flamur të zbukuruar me simbolin e QAnon – një lëvizje politike amerikane e ekstremit të djathtë – si pelerinë gjatë incidentit.

Siggy Flicker

Të dhënat telefonike të marra nëpërmjet një thirrjeje tregojnë se telefoni lidhet me Siggy Flicker's llogari, sipas së cilës Tyler Campanella ishte në listë, ishte brenda Kapitolit gjatë ngjarjeve të 6 janarit, sipas FBI. Llogaria është e lidhur me Bayside Chrysler, ku Kampanela ishte i punësuar si menaxher shitjesh.

Siggy Flicker

Përpjekjet për të arritur Kampanela në Përfaqësitë e Chrysler për koment nuk ishin të suksesshme. Ai ka bërë një paraqitje fillestare në gjykatën federale në Nju Jork. Avokatja e tij, Marina Medvin, e cila njihet për përfaqësimin e të pandehurve të tjerë nga 6 janari dhe është një avokate konservatore, nuk pranoi të komentojë mbi rastin.

Siggy Flicker

FBI ka cituar prova video që tregojnë Campanella brenda pjesëve të ndryshme të Kapitolit gjatë shkeljes. Për më tepër, pamjet shtesë, të publikuara më parë në lidhje me rastet e tjera të 6 janarit, të cilat duket se tregojnë individin e identifikuar nga autoritetet federale si Campanella duke hyrë në suitën e Kryetarit të atëhershëm të Dhomës. Nancy Pelosidhe madje duke ecur në dhomën nga e cila e Pelosit është vjedhur laptopi.

Siggy Flicker

Siggy Flicker u bë njerka për të Tyler Campanella pas martesës së saj me të atin, Michael Campanellanë vitin 2012. Michael, një biznesmen, ka gjithashtu një vajzë të rritur nga një lidhje e mëparshme.

Ndërkohë, Siggy Flicker ka dy fëmijë me ish-bashkëshortin, Mark Flicker.

Edhe pse Siggy nuk mori pjesë në sulmin e Kapitolit, ajo kishte shpërndarë më parë foto nga dita në internet dhe kishte lënë të kuptohet e Tyler-it prania, sipas FBI. Postimi i saj thoshte: “I dua shumë patriotët. Qëndro i sigurt Tyler. Ne ju duam”, shoqëruar nga disa emoji të flamurit amerikan dhe një hashtag “Stop the Steal”, siç citohet në deklaratë.

Siggy Flicker

Siggy, e njohur për mbështetjen e saj ndaj Donald Trump, është parë në imazhe me ish-presidentin, duke përfshirë një ngjarje të fundit në Mar-a-Lago, pasuria e tij në Florida. Flicker nuk iu përgjigj menjëherë kërkesave për koment. Ajo ka sqaruar përmes një videoje në rrjetet sociale se ishte në Florida në momentin e sulmit në Kapitol dhe nuk ishte e pranishme në Uashington, DC.

Siggy Flicker

Siggy është gjithashtu mike me Alina Habba, një avokate që ka përfaqësuar Trump dhe është një prezencë e shpeshtë në lajmet kabllore duke e mbrojtur atë. Habba nuk i është përgjigjur kërkesave për koment në lidhje me situatën.

Siggy Flicker

Ndërsa pasojat ligjore të sulmit të 6 janarit vazhdojnë të shpalosen, më shumë se 1,387 individë janë akuzuar. Prej tyre, mbi 984 të pandehur tashmë janë dënuar. Dënimet kanë ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme, me mbi 520 nga më shumë se 859 të pandehurit e dënuar që kanë marrë kushte burgimi që variojnë nga disa ditë deri në 22 vjet burg federal.