Njerëzit e Teresa Giudice thanë që e donte vetëm kur lindi Gia

Klea

Njerëzit e Teresa Giudice thanë që e donte vetëm kur lindi Gia

Foshnjat i afrojnë familjet, por Teresa Giudice dhe familja e saj e mori atë koncept pak më larg. Sipas yllit të Real Housewives of New Jersey, prindërit e saj nuk e shprehën kurrë dashurinë e tyre derisa ajo u dha një nip. Një herë Gia Giudice erdhi në foto, që ndryshoi gjithçka. Me sa duket.

Gia ishte një bekim për familjen

Teresa foli për marrëdhënien me prindërit e saj gjatë një episodi të ri të podcast-it të saj, Turning the Tables. Në rast se e keni humbur atë, ajo sapo e riemëroi podcast-in e saj nga Namaste B$tches pasi me sa duket u përplas me bashkë-prezantuesin e saj. Me këtë sipërmarrje të fundit, ajo po zhytet thellë në të gjitha gjërat Tre, duke përfshirë marrëdhënien e ndërlikuar me prindërit e saj.

Teresa tha: “Prindërit e mi nuk më thanë kur u rrita se më donin. Kështu që kur kisha fëmijë, doja që ata të dinin gjithmonë se sa shumë i dua.”

Thuaj çfarë të duash për Terezën dhe marrëdhëniet e saj në RHONJ, por nuk mund ta heqësh faktin që ajo është një nënë e mrekullueshme (përveç gjithë asaj gjëje në burg). Vajzat e saj kanë qenë gjithmonë prioriteti i saj numër një. Kjo na jep pak më shumë njohuri se pse Tereza është e lidhur ashtu siç është.

Ajo vazhdoi, “Hera e parë që prindërit më thanë se më donin, ishte kur Gia filloi t’u thoshte atyre. Kështu që fëmijët e mi ndryshuan prindërit e mi. Kur Gia filloi t’u thoshte në moshën dy ose tre vjeç, atëherë ata filluan t’i thoshin mua.”

Në thelb, Teresa sapo konfirmoi se Gia ka qenë hiri shpëtimtar i kësaj familjeje që kur lindi. Ne e pamë atë kur Tereza u largua dhe ndoshta do të vazhdojmë ta shohim këtë ndërsa familja e tyre evoluon. Është vetëm një pjesë e përgjegjësive të të qenit vëlla më i madh.

Real Housewives of New Jersey transmeton episode të reja në Bravo të dielave mbrëma në orën 8/7c.