Matt Roloff

Klea

'Njerëz të vegjël, botë e madhe' Zach Roloff konfirmon se nuk do të pajtohet kurrë me babain Matt Roloff!

'Njerëz të vegjël, botë e madhe' Zach Roloff konfirmon se nuk do të pajtohet kurrë me babain Matt Roloff!f

Zach Roloff konfirmoi se nuk kishte plan të pajtohej me babanë e tij, Matt Roloff, gjatë episodit final të së martës Njerëzit e vegjël, Bota e Madhe.

Zach pranoi se tre fëmijët e tij, Jackson, Lilah dhe Josiah, nuk do ta kalonin fëmijërinë e tyre duke vrapuar në Roloff Farms mes përçarjes së vazhdueshme me babain e tij.

Matt Roloff

“Kam kaluar shumë kohë jashtë dhe patjetër që dua të njëjtën përvojë për fëmijët tanë.” Zach tha kamerave gjatë episodit të së martës. “Askush nuk mban mëri, askush nuk shkon qëllimisht në fermë, thjesht nuk ka interes. Fëmijët nuk pyesin, asgjë nuk po u fshehim atyre.”

Matt Roloff

Zach dhe e Torit marrëdhënie me Mat u tensionua pas grupit nuk arriti të arrinte një marrëveshje për shitjen e një pjese të Roloff Farms, në vitin 2021. Zach, 33, dhe Tori, 32, zhvendosën familjen e tyre të re nga Oregon në Battle Ground, Uashington pasi marrëveshja e fermës u rrëzua. Çifti më vonë pranoi se ishin larguar Mat dhe e dashura e tij e atëhershme, Caryn Chandler, pjesërisht sepse ata besonin se Caryn kishte ndikuar Matt's vendim për të refuzuar ofertën e tyre për pronën.

Zach Roloff

“Kur bëhet fjalë për babain tim, nuk e di … se anija lundroi e gjitha,” Zach vazhdoi. “Nuk ka shumë marrëdhënie, thjesht të bëjmë gjërat tona. Koha mund ta kalojë, gjithçka do të shërohet, thjesht do të jetë ndryshe.”

e Zach Vërejtjet erdhën pasi çifti refuzoi një ftesë për një mbledhje fondesh të organizuar nga nëna e tij, Amy Roloffdhe Mat për të përfituar Shoqata e Atletikës Xhuxh të Amerikës (DAAA). Caryn dhe e Amy burri, Chris Marekgjithashtu u fut për të vënë në mbledhjen e fondeve në ankand të heshtur.

Mat pyeti Amy nëse ajo kishte dëgjuar përgjigje nga Zach dhe Tori në lidhje me pjesëmarrjen e tyre të mundshme, një ditë para ngjarjes.

Matt Roloff

Amy u përgjigj: “Kam dëgjuar se ata kishin plane të tjera për këtë fundjavë, kështu që ju e dini …”

Mat e bëri të qartë se ai vuri në dyshim historinë e çiftit, duke teorizuar se “ata kishin planifikuar të bënin plane të tjera. Mendoj se ata u siguruan që të kishin një alibi të mirë.”

Matt Roloff

Mat ka reaguar ndaj e Zach në dukje sfilitëse në një intervistë rrëfimi.

“Jam i zhgënjyer,” Mat tha. “Kam menduar se Zach ndoshta do të ishte me Jackson, kështu që është zhgënjyese. Nuk mërzitem për gjëra të tilla. Unë mendoj Zach dhe Tori do të jenë larg. Unë mendoj se të gjithë duhet të vendosin prioritetet e tyre në jetë. Unë jam më i trishtuar për Amy sesa jam unë për mua. Jam mësuar disi të ruaj hapësirën dhe distancën. Unë mendoj Amy, kjo ishte diçka që ajo e konceptoi. Unë mendoj se është për të mirën e Zach dhe Jackson, Lilah dhe Josiah. Pra, që ata të kenë një prioritet tjetër që është zgjedhja e tyre, ju nuk mund të qani për këtë. Pra, të gjithë duhet të bëjnë zgjedhjet e tyre me prioritetet e tyre.”

Zach Roloff

Amy pranoi se do t'i mungonte djali i tyre dhe familja e tij gjatë ngjarjes speciale, por kujtoi Mat se Zach kontribuon në organizatë në kohën e tij.

“Ai bën shumë për DAAA,” Amy drejtuar. “Por gjithsesi, do të ishte mirë nëse do të mund të vinin. Ata nuk janë, kështu që ne vazhdojmë.”

“Shpresojmë se çfarëdo që të ndodhë në të ardhmen, midis Matt dhe Zach, shpresojmë që ata të mund të vazhdojnë përpara.” Amy tha kamerave. “Ata janë të rritur dhe është diçka për ta që të stërviten.”