Zach Roloff

Klea

'Njerëz të vegjël, bota e madhe' Zach dhe Tori KAQEN DALËT në Ngjarje në Fermë, duke e lënë Matt Roloff të zhgënjyer SHUMËSISË

'Njerëz të vegjël, Bota e Madhe' Zach dhe Tori KËRKOJNË DALËT NË NGJARJE TË FERMËS, duke e lënë Matt Roloff të zhgënjyer SHUMËSIRË!

Matt Roloff ndan zhgënjimin e tij pas djalit të tij, Zach Roloff, dhe gruaja, Tori, refuzoni një ftesë për një mbledhje fondesh të ardhshme të Shoqatës Atletike të Xhuxhit të Amerikës të organizuar nga Njerëz të vegjël Bota e madhe ylli dhe ish-gruaja e tij, Amy Roloff.

Matt Roloff

Karakteristikat e episodit të së martës Mat duke shprehur zhgënjimin me Amy mbi vendimin e djalit të tyre për të anashkaluar ngjarjen e ardhshme.

“A keni dëgjuar përsëri nga Zach dhe Tori?” Mat pyet ish-i i tij, në episod.

Matt Roloff

Amy përgjigjet – “Kam dëgjuar se ata kishin plane të tjera për këtë fundjavë, kështu që ju e dini …”

Mat bën të qartë se ai vë në pikëpyetje historinë e çiftit, duke teorizuar se “ata kishin planifikuar të bënin plane të tjera. Mendoj se ata u siguruan që të kishin një alibi të mirë.”

Amy Roloff

Amy pranon se ajo nuk e njeh natyrën e Zach dhe e Torit planet, vetëm se familja nuk do të merrte pjesë në mbledhjen e fondeve të saj në Roloff Farms.

“Sido që të jetë, unë thjesht mendoj se ata duhet të kishin qenë këtu për t'ju mbështetur, për të mbështetur organizatën e tyre.” Mat tregon Amy. “Është qesharake të shohësh Jackson-in e vogël dhe Lilah-un duke shkelmuar topin e futbollit përreth, dhe më pas të shkosh në kongresin e vitit të kaluar dhe më pas të mos kesh mbështetje për ty dhe këtë mbledhje fondesh.”

Matt Roloff dhe Amy Roloff

Ai shton – “Është zhgënjyese për mua të shoh që ata nuk e mbështesin gjënë tënde.”

Amy mbetet neutral, duke komentuar – “Unë nuk jam i mbërthyer në këtë.”

Zach dhe Tori ndajnë së bashku tre fëmijë të vegjël, Jackson, Lilah dhe Josiah.

Mat ndan më shumë nga ndjenjat e tij për mospërfilljen në dukje të djalit të tij në një intervistë rrëfimi.

“Jam i zhgënjyer,” Mat thotë. “Kam menduar se Zach ndoshta do të ishte me Jackson, kështu që është zhgënjyese. Nuk mërzitem për gjëra të tilla. Unë mendoj Zach dhe Tori do të jenë larg. Unë mendoj se të gjithë duhet të vendosin prioritetet e tyre në jetë. Unë jam më i trishtuar për Amy sesa jam unë për mua. Jam mësuar disi të ruaj hapësirën dhe distancën. Unë mendoj Amy, kjo ishte diçka që ajo e konceptoi. Unë mendoj se është për të mirën e Zach dhe Jackson, Lilah dhe Josiah. Pra, që ata të kenë një prioritet tjetër që është zgjedhja e tyre, ju nuk mund të qani për këtë. Pra, të gjithë duhet të bëjnë zgjedhjet e tyre me prioritetet e tyre.”

Matt Roloff

Amy pranon se do t'i mungojë Zach dhe familja e tij gjatë ngjarjes speciale, por kujton Mat se Zach kontribuon në organizatë në kohën e tij.

“Ai bën shumë për DAAA,” Amy i thotë ish-it. “Por gjithsesi, do të ishte mirë nëse do të mund të vinin. Ata nuk janë, kështu që ne vazhdojmë.”

Amy Roloff

Zach dhe Tori pranuan se ishin të larguar nga Mat dhe e dashura e tij, Caryn Chandler, gjatë sezonit 23 të LPBW. Çifti ka lënë të kuptohet se Caryn kishte ndikuar Matt's vendimi për të mos pranuar ofertën e tyre për një pjesë të pronës së fermës.

Zach Roloff

“[Matt and Caryn] ende mendojnë se nuk kanë bërë asgjë të keqe,” Zach vërejtur gjatë një episodi që u transmetua në nëntor 2022.

Zach dhe Tori u zhvendos nga Oregon në Battle Ground, Uashington pasi marrëveshja dështoi dhe nuk janë kthyer në fermë.

Zach Roloff

Zach u mbyll në fillim të këtij sezoni, kur një producent i kërkoi atij të vlerësonte fejesën e fundit të babait të tij me të dashurën e tij prej shumë kohësh, duke konfirmuar me sa duket përçarjen e vazhdueshme.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Njerëz të vegjël, Bota e Madhe transmetohet, të martën në orën 21:00 ET, në TLC.