Jeremy Roloff

Klea

“Njerëz të vegjël, bota e madhe” Jeremy Roloff po lufton me çështjen e çmobilizimit të shëndetit!

“Njerëz të vegjël, bota e madhe” Jeremy Roloff po lufton me çështjen e çmobilizimit të shëndetit!

Ish Njerëzit e vegjël, Bota e Madhe yll Jeremy Roloff episodi i fundit i të cilit u transmetua në 2019, vazhdon të angazhohet me fansat përmes mediave sociale, duke ndarë përditësime rreth jetës së tij me gruan e tij, Audrey, dhe familjen e tyre në rritje.

Jeremy Roloff

Kohët e fundit, Jeremy Roloffi cili së shpejti do të bëhet baba i katër fëmijëve, foli për një çështje shqetësuese shëndetësore.

Të martën, më 21 maj, Jeremy postoi një video në Instagram për të diskutuar sëmundjen e tij.

“Do të flas për diçka për të cilën nuk kam folur ndonjëherë në internet,” binjaku 34-vjeçar i Zach Roloff filloi. “Ashtu si shumë njerëz të moshës sime, mesi i të 30-ave, një çift fëmijë, ju e dini, ju nuk jeni duke bërë të njëjtat gjëra aktive që bënit më parë që ju mbanin në formë. Kështu që unë kam një synim personal: kur të jem 35 vjeç, dua të jem në formën më të mirë të jetës sime.”

Jeremy Roloff

Sidoqoftë, një problem i përsëritur me pjesën e poshtme të shpinës vazhdoi të prishte objektivat e tij të fitnesit.

“Ajo ndizet ndonjëherë dhe më çmobilizon plotësisht,” Jeremy shpjegoi, përpara se të ngrihej në këmbë për t'u treguar shikuesve se ai fizikisht nuk mund të drejtonte kurrizin pa u mposhtur nga dhimbja.

Jeremy Roloff

Në fund të videos, Jeremy ndau se ai planifikon të provojë disa qasje të reja për të adresuar këtë çështje, por ai gjithashtu kërkoi këshilla nga ndjekësit e tij në Instagram për metodat efektive për lehtësimin e dhimbjeve të shpinës.

“Duket sikur është ndoshta një rast klasik i humbjes së lëvizshmërisë që shkakton çekuilibrime dhe për këtë arsye kompensim të pahijshëm muskulor që e shkakton këtë,” vuri në dukje ai në mbishkrim. “Herën e fundit që ndodhi, rreth një muaj më parë, bëra rreze x dhe MRI për të përjashtuar ndonjë problem me diskun – të gjitha dukeshin mirë.”

Jeremy Roloff

Jeremy Ai gjithashtu pranoi “kohën e keqe” të çështjes së tij shëndetësore, duke pasur parasysh se foshnja e katërt e tij dhe e Audrey ishte “dje”.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Në komente, shumë ndjekës e rekomanduan këtë Jeremy shihni një kiropraktor. Të tjerë sugjeruan terapi fizike, joga, gjilpërë të thatë, terapi masazhi dhe më shumë.

Një përdorues i Instagramit shkroi: “Stresi. E di që mund të mos mendoni se keni ndonjë. Por ju keni pasur shumë në pjatën tuaj. Mund të jetë shumë mirë vetëm stres.”

Jeremy Roloff

Një tjetër ndau: “Ndonjëherë një jastëk i mirë ngrohës i vjetër për t'u lehtësuar ndërsa e kuptoni dhe patjetër një kiropraktor.”

Dikush tjetër sugjeroi: “Ju keni nevojë për joga. Unë jam një mësuese joga dhe kërdhokullat tuaja janë tepër të shtrënguara.”

Një i mbështetur ndau: “Unë do të shikoja Pilates mbi Reformatorin. Unë kam klientë që përshkruajnë dhimbjen e shpinës njësoj si tuajat dhe zakonisht është çekuilibër i muskujve nga të qenit tepër të forcuar dhe nën shtrirë. Sigurohuni që ata të mësojnë repertorin autentik të Joseph Pilates. Jam i sigurt se kjo do t'ju ndihmojë të ndiheni më të mirën dhe rininë që jeni ndjerë në vite. E shoh gjatë gjithë kohës tek klientët e mi. Ju uroj më të mirat! “

Jeremy Roloff

Me tre fëmijë dhe një të katërt në çdo ditë – në krye të lëvizjes në një shtëpi të re mes rinovimeve të vazhdueshme të shtëpisë – jeta e Jeremy-t duket mjaft stresuese për momentin. Shpresojmë, i pari LPBW ylli do të gjejë lehtësim së shpejti.