'Një tjetër marrëdhënie e rreme': Amviset e vërteta të Atlantës tingëllojnë në takimin e Marlo Hampton

Klea

‘Një tjetër marrëdhënie e rreme’: Amviset e vërteta të Atlantës tingëllojnë në takimin e Marlo Hampton

Aktiv Amvise të vërteta të Atlantës Sezoni 15, Episodi 8, Marlo Hampton shkoi në një takim verbër me famën e Scotley Innis të Hell’s Kitchen. Të dy nuk kishin qenë kurrë në një takim verbër më parë, por dukej se shkonte shumë mirë, me një kimi të mirë atje.

Në Episodin 10, Marlo e solli Scotley-n në një mëngjes të vonë me amvisat e tjera dhe familjet e tyre. Ishte pak e sikletshme të shihje Scotley-n duke ndërvepruar me shokët e tjerë të aktorit. Por ai ishte një sport i mirë dhe gjërat dukej se shkonin mirë.

Por kjo ishte hera e parë që amvisat e tjera patën mundësinë të takonin Skotlin. Ishte një moment mjaft i rëndësishëm për Marlon. Por vetëm pas faktit, amvisat mund të shpjegonin se çfarë po mendonin në këtë moment.

A po paguan Marlo të dashurin e saj të ri?

Gjatë RHOA After Show, çdo Amvise ndau mendimet e saj. Sanya Richards-Ross dhe Shereé Whitfield u ulën me Marlo për të diskutuar. Sanya tha: “Mendova se ai ishte i pashëm. Dua të them se ai është xhamajkan, kështu që 10 pikë për këtë.” Shereé shtoi: “Ju dukeni shumë bukur së bashku. Dhe ju mund ta tregoni kiminë personalisht.”

Shereé dhe Sanya ranë dakord me Marlo se nuk ishte shumë e klasit të disa prej vajzave të injoronin Scotley. Kandi Burruss nga ana tjetër nuk ishte aq i sjellshëm. Ndërsa fliste me Drew Sidora-n, Kandi tha: “Po mendoja, në rregull, ja ku ajo vjen me një tjetër lidhje të rreme”. Drew qeshi, por tha: “Ai duket se është shumë i ngjashëm me të.”

Kenya Moore, ndërkohë, ishte e gjitha vetëm dhe nuk u përmbajt. “Ai dukej si një klloun Krishtlindjesh,” tha ajo. “Ai dukej si një budalla i mallkuar. [There] nuk kishte para të mjaftueshme në buxhetin e tij që ai të bënte pazar, gjë që është mjaft ironike.” Ironike sepse Kenia beson se Marlo e pagoi Skotlin. “Ne e dimë që Marlo nuk tregon asgjë të vërtetë në jetën e saj, kështu që hajde, mos e humb kohën time”.

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në orën 8/7c.

NA TRUAN – A MENDONI SOTLEY ËSHTË NJË INTERES DASHURIA E rreme? A MENDONI KOMENTET E KENIAS JANË HIPOKRITE NË NDONJE MËNYRË?