Një renditje përfundimtare e çdo ribashkimi të shtëpisë verore

Klea

Një renditje përfundimtare e çdo ribashkimi të shtëpisë verore

Sezoni 8 Shtëpi verore ribashkimi përfundoi të enjten, më 13 qershor me një orë të fundit dramatike. Ribashkimi i këtij viti ishte i mbushur plot. Lindsay Hubbard dhe Carl Radke ishin të shqetësuar për fejesën e tyre të prishur dhe kasti ndau pikëpamjet e tyre të sinqerta për marrëdhënien e ish-çiftit. Nuk është për t’u habitur që ribashkimi i sezonit 8 ishte një hit, duke pasur parasysh se ishte sezoni më i shikuar i shfaqjes deri më sot. Suksesi i përfundimit dramatik të këtij viti më bëri të mendoj për ribashkimet e kaluara të Shtëpisë Verore dhe mënyrën se si ato vlerësohen. Kështu, vendosa t’i rendit ato.

Këtu është çdo ribashkim i Shtëpisë Verore të renditur nga më e keqja tek më e mira:

**Sezoni 1 dhe sezoni 3 i Summer House nuk patën ribashkime, kështu që ata do të përjashtohen nga kjo listë**

Sezoni 4 – më i keqi

Ribashkimi i sezonit 4 u zhvillua në Zoom për shkak të pandemisë COVID-19. Elementi virtual dukej se ndikonte në energjinë e kastit. Shumë prej tyre u shfaqën të shkëputur gjatë xhirimeve. Përveç konfigurimit më pak se ideal, gjithashtu nuk kishte shumë për të folur. Sezoni 4 ishte goxha blah. Drama ishte e rrallë dhe kasti u ndje i ndarë. Pjesa më e madhe e ribashkimit iu kushtua bisedës për marrëdhënien e Jordan Verroit dhe Jules Daoud, për të cilën shikuesit nuk u interesuan.

Sezoni 2

Sezoni 1 nuk pati një ribashkim, kështu që sezoni 2 ishte hera e parë e aktorëve që ripërsëritën verën e tyre së bashku. Ndërsa ribashkimi ishte i lëngshëm nganjëherë, shumë nga drama ndiheshin të ndenjura. Nuk kisha nevojë të dëgjoja Lauren Wirkus dhe Carl të flisnin nëse ishin në një lidhje apo jo për herë të 500-të. Gjithashtu, zbulimi se Lindsay dhe Everett Weston ishin ende në lidhje pasi panë marrëdhënien e tyre toksike për një sezon të tërë, ishte e vështirë. Risia e ribashkimit ishte emocionuese, por në përgjithësi, ajo ra paksa.

Sezoni 6

Sezoni 6 ishte një ribashkim i mirë. Drama ishte e bollshme dhe kasti u bë gati për të luftuar. Lindsay dhe Ciara Miller ushqeheshin me trekëndëshin e dashurisë Austren Kroll dhe Paige DeSorbo erdhi e përgatitur me disa veshje të forta me një rresht. Shikimi i Paige-t që shmang kontaktin me sy me Lindsay gjatë gjithë natës është një nga momentet e mia të preferuara në Summer House, veçanërisht pasi të dy ishin ulur pranë njëri-tjetrit.

Sezoni 7

Më pëlqeu ribashkimi i sezonit 7. Vetë sezoni ishte thjesht në rregull, por grupi shkoi shumë në ribashkim. Kishte momente të panumërta dramatike, nga Kyle Cooke që e quajti Lindsay “personi më i ftohtë dhe më pa emocione që ka parë ndonjëherë” deri tek Paige që i thërriste Lindsay dhe Carl se nuk kishin punë. Përveç luftimeve, bisedat e shumta më bënë të ndihem emocional. U ndjeva i prekur duke parë Karlin të shpjegonte se si ndikuan tek ai komentet e Kyle për varësinë e tij nga droga. Biseda ishte e vërtetë dhe e sinqertë.

Sezoni 8

Ribashkimi i sezonit 8 ishte i nivelit të lartë. Shikuesit ishin të etur për të parë Lindsay dhe Carl duke e diskutuar ndarjen e tyre dhe për t’iu përgjigjur komenteve të njëri-tjetrit. Më dukej sikur po shikoja një seancë terapie. Nëse terapia do të pritej nga Andy Cohen. Përveç dramës së prishur të fejesës, ishte edhe romanca e dështuar e Ciara dhe West Wilson. Zemra m’u thye duke parë Ciara-n të shpjegonte se si u ndje e “luajtur” nga bashkë-ylli i saj. Nëse ribashkimi i sezonit 8 ka një gabim, është se Kyle u largua shumë lehtë. Ne e pamë atë që e quajti gruan e tij, Amanda Batula, një “nxjerrëse e keqe” sepse donte një karrierë të sajën dhe prisnim që ai të thirrej në ribashkim. Megjithatë, Andi mezi e preku atë. Pjesa më e madhe e sezonit iu kushtua çështjeve të marrëdhënieve të Kyle dhe Amanda. Është e çuditshme sa pak kohë u shpenzua për këtë temë në ribashkim.

Sezoni 5 – Më i miri

Ribashkimi i Sezonit 5 është i nivelit të Zotit! Ishte brutale të shikoje Hannah Berner të ulur në sediljen e nxehtë për dy orë, por njeri, ishte një televizor i mirë. Drama ishte gjithashtu elektrike, nga bashkë-yjet e Hanës që e akuzuan atë se ishte e pandershme në lidhje me marrëdhënien e saj me Luke Gulbranson, derisa ata e quanin atë një urrenëse. Isha ulur me kokoshkat gati.