Bethenny Frankel and NeNe Leakes

Klea

Një hetim i ri në planet toksike të vendit të punës së Bravo për të rrëzuar rrjetin

Një hetim i ri në planet toksike të vendit të punës së Bravo për të rrëzuar rrjetin

Vanity Fair po bën një zhytje të thellë në dinamikën midis Bravo dhe yjeve të tij të realitetit.

Insajderët i thanë faqes gjashtë se një gazetar nga magazina ka qenë duke intervistuar “Shtëpiake të vërteta” anëtarët e kastit dhe burimet për rreth gjashtë muaj. Artikulli pritet të bjerë në javët e ardhshme.

Andy Cohen

Pjesa do të mbulojë oraret kërkuese të punës që kërkon rrjeti dhe do të trajtojë se sa larg do të shkojnë anëtarët e kastit për të mbajtur pozicionet e tyre në shfaqjet e tyre përkatëse. Artikulli do të eksplorojë kompromiset që vijnë shpesh me rolet e kërkuara, duke përfshirë kompromiset që përfshijnë shëndetin mendor dhe standardet e relaksuara me alkoolin.

“[The journalist] po thellohet vërtet në atë që kalojnë gratë dhe çfarë pritet prej tyre si anëtarë të kastit dhe anëtarëve të ‘familjes Bravo’”, shpjegoi një burim. “Mendoj se do të shpjegojë shumë që fansat nuk e shohin apo kuptojnë vërtet se si funksionon në të vërtetë.”

Bethenny Frankel

Muhabetet rreth pjesës së ardhshme i kanë nervozuar disa të mëdhenj të Bravo, sipas raportit, por burimet e rrjetit thonë se drejtuesit më të lartë janë mësuar me shqyrtimin dhe askush nuk është i shqetësuar.

Yjeve të realitetit Bravo iu kërkua të shikonin mbrapa se çfarë kanë sakrifikuar për t’u shfaqur në TV realitet, nëse ia ka vlejtur dhe sa kontroll kanë pasur vërtet mbi narrativat e tyre. Artikulli pritet gjithashtu të trajtojë protokolle të ndryshme të vendosura nga rrjeti për të mbrojtur mirëqenien e anëtarëve të tij të kastit dhe nëse udhëzimet kanë qenë efektive.

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes

Pjesa vjen pas një fushate të “llogaritjes së realitetit” të nisur nga “Amvise të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” shap, Bethenny Frankel. Ish “Shtëpiake e vërtetë e Atlantës” yll NeNe Leaksdhe personaliteti i diskutueshëm i Beverly Hills, Brandi Glanville, gjithashtu kanë bërë bujë dhe kanë ngritur pyetje se si rrjeti i trajton yjet e tyre.

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes

Ne korrik, Frankel punësoi avokatin e pushtetit, Bryan Freedman, për të udhëhequr luftën në mbajtjen e rrjetit përgjegjës për keqtrajtimin e supozuar të yjeve të tyre të realitetit.

Freedman i tha Page Six – “NBC, Bravo dhe agjentët e tij kanë mbyllur gabimisht madje edhe më të famshmit nga këta interpretues të realitetit dhe vazhdojnë ta bëjnë këtë edhe sot. Historitë e tyre janë të tmerrshme dhe në kohën e duhur do të bëhen publike.”

Raquel Leviss

Freedman dhe shqiponja e tij ligjore, Mark Geragos, lëshuan një paralajmërim të mëparshëm për Këshilltarin e Përgjithshëm të NBCUniversal dhe Zëvendës Presidentin Ekzekutiv të Korporatës Comcast, Kimberley Harris.

Caroline Manzo

Letra akuzonte NBC dhe Bravo për “përpjekje të qëllimshme” për të “prodhuar paqëndrueshmëri mendore” duke u dhënë yjeve të pashkrimit “alkool duke u privuar nga ushqimi dhe gjumi, si dhe duke mohuar trajtimin e shëndetit mendor për ata që shfaqin shenja të dukshme dhe alarmante të përkeqësimit mendor. ”

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes

Frankelpadia e së cilës mbështetet nga SAG-AFTRA, po shtyn gjithashtu të bashkojë yjet e realitetit për të mbrojtur kushte të barabarta pune dhe struktura pagese të ngjashme me mbetjet.