Dorit Kemsley

Klea

Një burim zbulon se problemet serioze çuan në ndarjen e Dorit dhe PK Kemsley!

Një burim zbulon se problemet serioze çuan në ndarjen e Dorit dhe PK Kemsley!

Ime deklaratë të përbashkët, Dorit Kemsley dhe Paul “PK” Kemsley shpalli ndarjen e tyre. Megjithatë, një raport i ri sugjeron se martesa e tyre mund të mos përfundojë pavarësisht vendimit të tyre për të kaluar kohë të ndarë për të “rivlerësuar marrëdhënien e tyre” dhe për t'u përqëndruar te fëmijët e tyre.

Gjatë xhirimeve për sezonin e ardhshëm të 14-të, Dorit47 vjeçe u pa pa unazën e martesës. Një i brendshëm i ka zbuluar In Touch Weekly se çifti ishte përballur me sfida të rëndësishme, duke theksuar: “Ata kanë pasur probleme serioze. Dorit shpesh lihet në shtëpi me fëmijët ndërsa PK-të duke udhëtuar dhe është sikur po jetonin jetë të ndara.” Këtë e përmendi edhe burimi PK-të pirja ishte një shqetësim, duke shtuar, “Pija e PK-së ishte një çështje tjetër; ai ndaloi, por gjithmonë ekziston frika se do të fillojë përsëri.”

Dorit dhe PK

Pavarësisht këtyre çështjeve, ata të afërt me Dorit dhe PK, 56 vjeç, mbeten me shpresë për një pajtim. “Ata e duan njëri-tjetrin dhe të gjithë shpresojnë se kjo është vetëm një defekt,” ndau burimi i brendshëm.

Si Dorit vazhdon angazhimet e saj xhiruese, ajo së fundmi është fotografuar nga Daily Mail pa unazën e saj të martesës, e veshur me një bluzë me print dhe xhinse të lehta, gjë që ka nxitur spekulime të mëtejshme për gjendjen e marrëdhënies së tyre.

Dorit dhe PK

Më 9 maj, Dorit dhe PK Kemsley ka dalë në një deklaratë për ndarjen e tyre.

“Ne si çift kemi qenë subjekt i shumë spekulimeve për martesën tonë. Ne kemi pasur vështirësitë tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë së bashku dy fëmijë të mrekullueshëm. Për të (ruajtur) miqësinë tonë të thellë dhe për të ruajtur një mjedis harmonik për fëmijët tanë, ne kemi marrë vendimin e ndërsjellë dhe të vështirë për të ndarë pak kohë dhe për të rivlerësuar marrëdhënien tonë, ndërkohë që u japim përparësi fëmijëve tanë”, shkruan ata.

Dorit dhe PK

Çifti shtoi: “Ne e vlerësojmë dashurinë dhe mbështetjen tuaj ndërsa vazhdojmë të bëjmë punën e nevojshme gjatë gjithë këtij udhëtimi”.

Bravo do të debutojë në sezonin e 14-të të Amvisat e vërteta të Beverly Hills më vonë këtë vit ose në fillim të vitit të ardhshëm pasi ata janë duke filmuar tani.