Kyle Richards

Klea

Një burim pretendon se Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nuk do të divorcohen së shpejti

Një burim pretendon se Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nuk do të divorcohen së shpejti

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky po lundrojnë në realitetin e tyre të ri një vit pasi njoftuan ndarjen e tyre, duke u fokusuar në balancimin e rritjes personale duke ruajtur një lidhje të fortë familjare.

Kyle Richards

Sipas një burimi pranë çiftit, “Kyle dhe Mauricio po punojnë se si të krijojnë jetën e tyre individuale duke mbetur të lidhur si familje. Pasi kanë qenë në një rutinë për dekada, ata kanë pasur shumë për të kuptuar gjatë lundrimit në normalitetin e tyre të ri. Kalimi i një ndarjeje ka qenë mjaft sfidues sa askush nuk po nxiton të divorcohet.”

Burimi theksoi se Richards55, dhe Umansky54 vjeç, po i afrohen kësaj faze me kujdes, duke i dhënë njëri-tjetrit “sa më shumë dashuri, hapësirë ​​dhe respekt sa të jetë e mundur” ndërsa ecin përpara.

Kyle Richards

Ky përditësim përkon me afrimin e shenjës së një viti që nga ajo kohë Kyle dhe Mauricio shpallën publikisht ndarjen e tyre në korrik 2023 pas 27 vitesh martesë.

Ime paraqitjen e podcast-it, Richards diskutoi sinqerisht rregullimet, duke vënë në dukje ndjenjën surreale të Umansky duke u zhvendosur në West Hollywood.

Kyle Richards

“Ishte e çuditshme,” pranoi ajo. “Gjithmonë e dija se kur të vinte ajo ditë do të ndihej e çuditshme. Shumë e vërtetë papritur. Dhe kjo është pikërisht ajo që ndodhi.”

Duke reflektuar mbi ndryshimin, Kyle përshkroi qetësinë fillestare në shtëpinë e tyre pas ndarjes, e cila theksoi mungesën e dinamikës së gjallë të familjes me të cilën ajo ishte mësuar.

Mauricio Umansky

Ajo u shpreh se sa fort e ndjente mungesën e tij, duke thënë: “Unë jam nënë e katër fëmijëve, kam një shtëpi të zënë. Unë kam gjashtë qen tani. Jam mësuar të kem shumë kaos dhe gjëra që më ndodhin nëpër shtëpi. Dita që ai u shpërngul ishte thjesht e çuditshme sepse u ktheva në shtëpi dhe isha sikur ‘gjithçka ishte kaq e qetë’. Isha se ku janë të gjithë, çfarë po ndodh? Dhe mua më erdhi disi.”

Mauricio ofroi njohuri për kohën e largimit të Umansky, duke vënë në dukje si prakticitetin ashtu edhe ndjeshmërinë e tij: “Unë kisha qenë larg dhe ai e bëri këtë ndërsa isha jashtë qytetit, gjë që është gjëja e zgjuar për të bërë. Unë kisha thënë se nuk doja të isha atje për ta parë atë. Pra, ishte thjesht e çuditshme. Dhe është si wow, do të jetë kështu ndonjëherë,” rrëfeu ajo gjatë podcast-it.

Mauricio Umansky

Duke reflektuar për martesën e tyre, Richards pranoi rregullimet e vazhdueshme: “Është një rregullim me siguri. Për mua, ishte arritja ime më e madhe. Erdha nga një shtëpi e prishur. Nëna ime ishte martuar shumë herë. Kështu që isha shumë krenare për martesën time dhe familjen që ndërtuam. Ishte e vështirë për mua që më në fund të arrija në një vend ku mund të thosha se ky është një sukses pa marrë parasysh çfarë.”

Pavarësisht ndryshimit, Kyle aluduar në e Mauricios prania e vazhdueshme në jetën e saj dhe ndoshta në sezonin e ardhshëm të Amvisat e vërteta të Beverly Hills.

Mauricio Umansky

“Unë jam e sigurt se ai do të (shfaqet) sepse, ju e dini, ai është padyshim familjar,” tha ajo gjatë një Amazon Live seancë në maj.

Teksa lundronin në kompleksitetin e ndarjes, çifti së fundmi shënoi e Umansky ditëlindjen së bashku, duke treguar angazhimin e tyre për të mbajtur një marrëdhënie respektuese dhe mbështetëse mes ndryshimeve të rëndësishme personale.