Nicole 'Snooki' Polizzi ndan një postim kriptik mes 'problemeve martesore' me bashkëshortin Jionni LaValle

Klea

Nicole 'Snooki' Polizzi ndan një postim kriptik mes 'problemeve martesore' me bashkëshortin Jionni LaValle

Nicole 'Snooki' Polizzi ndan një postim kritik mes 'problemeve martesore' me bashkëshortin Jionni LaValle

Pavarësisht thashethemeve të vazhdueshme për problemet martesore, Nicole “Snooki” Polizzi dhe Jionni LaVallpo tregojnë një front të bashkuar. Çifti, i martuar që nga viti 2014, mori fëmijët e tyre në Disney World të dielën, duke ndarë momente të gëzueshme në Animal Kingdom në Orlando, Florida.

Snooki36-vjeçarja ka postuar foto të saja, Jionnidhe tre fëmijët e tyre-Lorenco, Giovanna dhe Angelo– duke buzëqeshur jashtë parkut. Nicole ishte veshur nga koka te këmbët me veshje Mickey Mouse, duke përfshirë një kapele, bluzë, pantallona të shkurtra dhe atlete, ndërsa Jionni kishte një bluzë të zezë me karakterin ikonik.

Nicole 'Snooki' Polizz

Mes shëtitjeve familjare, Nicole ndau një postim të fshehtë në Historinë e saj në Instagram nga dyqani i saj, The Snooki Dyqan. “Mos u trishto, motër,” shkruhej. “Moti po ngrohet dhe ju jeni një milf.” Ndjekësit e saj e vlerësuan mesazhin emocionues. Kjo pason një seri postimesh enigmatike nga Snookiduke përfshirë një për ndjenjën e nevojës për t'u kuptuar më pak ndërsa ajo rritet.

Thashethemet për telashe në parajsë kanë qenë duke u rrotulluar, me burime që tregojnë Dielli i SHBA se Nicole dhe Jionni37-vjeçari ka disa muaj që jeton në shtëpi të veçanta në New Jersey. Sipas burimeve të brendshme, ata ndërrohen mes dy shtëpive dhe, edhe kur janë nën të njëjtën çati, flenë në dhoma gjumi të ndryshme. Argumente shpërthyese, të kompletuara me thirrje dhe lot, thuhet se ndodhin, megjithëse ato nuk janë paraqitur në MTV shfaqje.

Nicole 'Snooki' Polizz

Në dritën e këtyre thashethemeve, Nicole dhe Jionni vazhdojnë të përballen me shqyrtimin publik. Çifti më parë iu përball një stuhie në vitin 2015 kur e Jionni Emri ishte i lidhur me hakimin e Ashley Madison, i cili ekspozoi lidhjet jashtëmartesore. Snooki i mohoi akuzat dhe çifti mbeti i martuar.

Pavarësisht këtyre sfidave, udhëtimi i tyre i fundit në Disney World sugjeron se ata janë të përkushtuar ndaj familjes së tyre.

Nicole 'Snooki' Polizz

Polizzi u takua Jionni LaValle në vitin 2010 gjatë sezonit të tretë të reality show MTV. Çifti mirëpriti djalin e tyre Lorenco në gusht 2012, e ndjekur nga vajza e tyre Xhovana në shtator 2014.