Nicole Martin do të dëgjojë Adrianën në Reunion

Klea

Nicole Martin do të dëgjojë Adrianën në Reunion

Amvisat e vërteta të Majamit yll Nicole Martin mund të mos e dojë dramën, por ajo gjithsesi e gjen. Gjatë sezonit 6 të RHOM, mëngjesi i mëngjesit të Nicole për Ditën e Nënës u dogj kur Adriana de Moura solli me vete Ana Quincoces.

Ana ishte anëtare e kastit në tre sezonet e para të shfaqjes. Sapo pashë Anën, u trembën Alexia Nepola dhe më e mira e saj, Marysol Patton. Pra, pse ata bërtitën dhe u larguan nga ngjarja?

Ana dhe vajza e saj dyshohet se kanë bërë disa komente të vrazhda për Marysol dhe Alexia në një podcast. Por arsyeja sekrete e Adrianës për të sjellë Anën me vete ishte zbulimi i problemeve të përfolura të Aleksisë për strehimin. Natyrisht, Nicole nuk dinte asgjë për motivet e Adrianës dhe kapi shumë nxehtësi nga Alexia dhe Marysol. Vetëm një tjetër e martë për Nicole!

Adriana më mirë ta zotërojë atë në ribashkimin RHOM të Sezonit 6

Nicole nuk e pëlqente ndjenjën e të qenit “një peng” në skemën teatrale të Adrianës. “Ndjeva se ajo po manipulonte situatën dhe më pas kur të gjithë zbuluan se ajo nuk e zotëronte me të vërtetë atë, ajo ishte pak acaruese dhe kjo nuk e ndihmoi kauzën time me gratë e tjera. Por që atëherë, unë dhe Adriana kemi folur”, tha Nicole për US Weekly. “Ajo kërkoi falje për mënyrën se si u shfaqën gjërat në kamera dhe më tha se do t’ia dilte mirë në ribashkim. Pra, le të shohim.”

Anesteziologu vazhdoi: “Është shumë e vështirë sepse dëgjon kaq shumë gjëra që nuk i dije kur ishe duke filmuar. Nuk e kisha idenë që Adriana po komplotonte për të sjellë Anën për arsye X, Y dhe Z.” Ajo shtoi, “Dhe më pas duke e parë, ju e shihni atë dhe Julia [Lemigova] një lloj diskutimi për arsyet e vërteta pse ajo po sjell Anën, dhe unë mendoj se kjo është e ngatërruar.” Ajo duhet të betohet të mos presë ndonjë ngjarje RHOM.

Nicole, e cila ka qenë një nga objektivat e preferuara të Alexia dhe Marysol, ishte “i zhgënjyer” nga sjellja e tyre. “Që nga fillimi, ata kanë vënë në dyshim se kush jam unë dhe kanë sulmuar aspekte të ndryshme të jetës sime, qoftë kjo marrëdhënie profesionale, emocionale, familja ime,” shpjegoi ajo.

Por kjo amvise e Majamit po bën detyrat e saj për ribashkimin. Nicole mori “shënime” ndërsa shikonte sezonin në televizion. “Unë kam një fletore të vogël dhe kështu është e vështirë të qëndrosh i organizuar dhe të trajtosh të gjitha ato pika. Sidomos kur gratë bërtasin dhe ju shpërqendroheni dhe është e vështirë,” tha ajo. Amen!

Le të shpresojmë që Adriana ta pranojë atë që bëri dhe të kërkojë një falje reale. Nuk po e mbaj frymën që Marysol apo Alexia të bëjnë të njëjtën gjë.

Real Housewives of Miami transmetohet të mërkurën në orën 21:00 ET në Bravo.