Nick Viall parashikon se Lala Kent do të aktivizojë Scheana Shay

Klea

Nick Viall parashikon se Lala Kent do të aktivizojë Scheana Shay

Nuk ka asnjë histori të vetme mbi rregullat e Vanderpump Nick Viall nuk do të prekë. Podkasti i tij shpesh zbërthen rrëfimet që transmetohen, por kohët e fundit, ai ka gjuajtur shumë fort për Lala Kent. Në fillim, Nick përdori platformën e tij për të thirrur zemërimin dhe tërbimin e Lalës të parë në sezonin 11. Për të, gjithçka duket performuese, ashtu si Scheana Shay's nganjëherë.

Duke folur për Scheanën, ajo dhe Lala janë shumë afër. Ata kanë shtëpi fqinje në Palm Springs, të dy kanë blerë gjithashtu vende aty pranë, në zonën e xhirimeve të The Valley, dhe vajzat e tyre duket se janë bashkë gjatë gjithë kohës. Komuniteti është çelësi, ndaj më pëlqen kjo për këto zonja. Megjithatë, Niku po përpiqet të dërrmojë emocionet e mia të mira, sepse ai mendon se herët a vonë, Lala do të kthehet në Sheshun e saj të vogël.

Nick ka një parashikim për një shtëpi në fermë

Në podkastin e tij, The Viall Files, Tom Schwartz dhe Nick folën për mënyrën sesi Lala nuk i kishte ndjekur Ariana Madix dhe Katie Maloney në Instagram. Pasi kaloi listën e ndjekësve të tij, Schwartz ishte i lumtur të vuri në dukje se Lala ende e ndiqte faqen e tij. Më pas ai tregoi se këto ditë, dyshja janë goxha të afërt. Megjithatë, Tom nuk i mohoi pretendimet performuese të zemërimit të Nick për mikun e tij të supozuar të ngushtë, përkundrazi, ai bëri shaka se “nëse rrjedh gjak, çon”.

Tallja e Tomit do të thotë se aktori i tij di si të sigurojë çantën e shfaqjes së saj. Prandaj, nëse Lala po e ul dikë verbalisht, atëherë VPR ka një shans shumë më të mirë për të mbetur i mirë si i artë për sezonet e mëtejshme që do të vijnë. Fatmirësisht për Tomin, Lala është tani në epokën e saj të butë, kështu që ajo nuk do ta kërcënojë atë që nuk qëndron në cepin e saj. Ndoshta.

Duke folur për shfaqjet e Lalës “Do you wantna get popped”, Nick mendon se Scheana është e ardhmja. “Scheana, në një moment, do të ndeshet. Ajo do të thotë diçka. Scheana thjesht do të jetë Scheana dhe Lala do ta sulmojë atë,” parashikoi Nick.

Jo tronditëse, Tom nuk e mbylli as këtë deklaratë të Nick-ut. Ai është ende thjesht një pasagjer pasiv. Nick vazhdoi megjithatë, duke shtuar se “Përfundimisht, Lala i kthen të gjithë”.

Marrje interesante. Mendoj se do të duhet të presim dhe të shohim nëse pretendimet e Nick do të realizohen apo jo në Farmhouse Lane.

Kapni Lala dhe Scheana të mos luftojnë në sezonin 11 të Vanderpump Rules çdo të martë në 8/7c në Bravo.