Nick Viall mendon se Lala Kent dhe Scheana Shay duan 'Karakterin kryesor'

Klea

Nick Viall mendon se Lala Kent dhe Scheana Shay duan 'Karakterin kryesor'

Nick Viall ka bërë ndjenjat e tij për Lala Kent dhe Scheana Shay shumë e qartë kohët e fundit. Krahas shumë fansave të Vanderpump Rules, Nick i ka kritikuar të dy për sjelljen e tyre në sezonin 11 dhe në të tashmen.

Kohët e fundit, Nick u vu pas të dy yjeve të VPR për “indinjimin e tyre performues” pas Scandoval. Ai ndjeu se të dy po e tepronin duke i bërtitur Rachel Leviss pas lidhjes së saj me Tom Sandoval.

Tani duket se Nick ka vënë në shënjestër Scheana dhe Lala për xhelozinë e perceptuar të Ariana Madix. Ai mund të ketë një pikë. Ndoshta Lala dhe Scheana janë kaq të gatshëm për të ndihmuar Tomin me harkun e tij të shpengimit, sepse ata do të dëshironin të kishin atë që Ariana ka. Ose, ndoshta ata janë thjesht njerëz të ndryshëm në këtë fazë të jetës së tyre.

Nick dënon “rrugën e luftës” të Lalës kundër Arianës

“Scheana dhe Lala,” filloi Nick. “Nuk jam dakord me asgjë që ata thonë apo bëjnë këtë sezon.”

Ai vazhdoi: “Ti dukesh Lala tani, është disi tronditëse sa shumë po vjen tek Ariana. Si, ajo po e kalon shumë dhimbjen. Ajo është në rrugë lufte. Dhe mendoj se ajo që është aq histerike për Lala-n dhe Scheanën – ajo që duket se i shqetëson më shumë – është se sa pak përpiqet Ariana.”

Nick vazhdoi duke thënë se Lala ishte në podkastin e saj, duke kritikuar Arianën për mungesën e historisë jashtë Tomit. Ai u kundërpërgjigj duke thënë: “Arsyeja pse Vanderpump Nation ose Bravo Nation e kanë dashur veten për Arianën është se ata e panë veten në të … veçanërisht për njerëzit që janë mashtruar.”

Ai përsëriti, “Ata e duan sa pak përpiqet ajo”, duke shtuar, “Ajo është personazhi kryesor për shkak të asaj që po kalon”. Ndërkohë, ai kritikoi Lala, Scheana dhe Tom se e kishin marrë veten shumë seriozisht, veçanërisht për rregullat e pompës.

“Dhe fakti që Ariana është personazhi kryesor,” vazhdoi Nick, “absolutisht i çmend Lala dhe Scheana sepse të dy përpiqen shumë të jenë personazhi kryesor.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.