Nick Viall 'I befasuar nga Njoftimi i Artë i Divorcit për Bachelor'

Klea

Nick Viall 'I befasuar nga Njoftimi i Artë i Divorcit për Bachelor'

Si të gjithë Bachelor i Artë Tifozët, Nick Viall duhet të dijë më shumë për njoftimin e divorcit nga Gerry Turner dhe Theresa Nist. Dhe ish-Bachelor është gati t'i ofrojë një mikrofon një prej yjeve të larguar.

Më 12 prill raportuam për lajmin e divorcit. “Tereza dhe unë kemi pasur një sërë bisedash të përzemërta dhe kemi parë nga afër situatën tonë, situatën tonë të jetesës, e kështu me radhë, dhe kemi arritur në përfundimin reciprok se ndoshta është koha për ne për të zgjidhur martesën tonë, “i tha Gerry shtypit.

Pavarësisht vendimit të tyre, Gerry dhe Theresa pohuan se e donin njëri-tjetrin. Edhe pse lajmet për ndarjen nuk ishin krejtësisht të papritura, kishte ende një ndjenjë shoku. Shumë fansa po kërkojnë më shumë detaje, përfshirë Nick.

Nick dëshiron Theresa në The Viall Files

Më 15 prill, PEOPLE ndanë fragmente të bisedës së tyre me Nick-un në lidhje me divorcin Golden. Me shumë tronditje, Nick filloi: “Unë mendoj se ajo që më tronditi më shumë është se kjo nuk ishte thjesht një ndarje normale ose një fund i fejesës, ky ishte një njoftim divorci.”

Ai shpjegoi më tej, “Nuk kërkon që avokatët të largohen nga një fejesë. Kërkon që avokatët të largohen nga martesa, dhe unë jam vërtet kurioz se çfarë ndryshoi me Gerry dhe Theresa që i bëri ata kaq të sigurt për të nënshkruar një licencë martese, por tani vetëm për të marrë një divorc.”

Ai vazhdoi, “Më duket sikur ka më shumë në histori që ne nuk po dëgjojmë.” Nick shtoi se ai do të ishte i lumtur të priste Theresa në podcast-in e tij për të marrë anën e saj të historisë. “Ndoshta Gerry nuk është aq i artë sa shpresonim,” tha ai, duke sugjeruar më tej se historia e Theresa do të ishte më interesante se ajo e Gerry.