Nia Booko akuzon Brittany Cartwright për 'Mkrijimin e justifikimeve' për Jax-in

Klea

Nia Booko akuzon Brittany Cartwright për 'Mkrijimin e justifikimeve' për Jax-in

Nia dhe Danny Booko nuk ishin këtu për Jax Taylor's shaka si fëmijë gjatë premierës së sezonit të The Valley.

Në rast se e kishit humbur, episodi i parë i spin-off-it të ri të Vanderpump Rules tregoi Jax-in duke brejtur Danny-n në një festë në pishinë, duke ekspozuar përfundimisht yllin e realitetit për të gjithë të pranishmit.

Pas atij momenti, Jax iku me një buzëqeshje, ndërsa Nia dhe Danny qëndruan aty të tronditur. Më vonë, ish-Miss SHBA filloi të qante duke u shpjeguar situatën kolegëve të saj. Megjithatë, ka një që ajo ndjeu se vazhdonte të bënte justifikime. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar.

Nia thërret Brittany për të mbuluar Jax…

Kur Brittany vuri re se Nia po emocionohej për shakanë e Jax-it, ajo ngushëlloi shpejt nënën e re të dy fëmijëve. “Zemër, më vjen shumë, më fal – kjo është gjëja e fundit që do të doja të të ndodhte ndonjëherë është që të mërzitesh në festë,” tha Brittany. “Kjo është gjëja e fundit që do të dëshiroja.”

“Unë as që mendoj se Jax do ta kuptonte se do të ishte kështu [that]”, vazhdoi ajo, duke i shkaktuar Nias edhe më shumë zhgënjim.

“Unë e dua Brittany-n, por ajo gjithashtu po i bënte të gjitha justifikimet”, i tha Nia më vonë burrit të saj, Denit. “Si pse?” ajo pyeti.

Përfundimisht, Nia tregoi se lindja e vajzave të saj binjake mund të kishte ndikuar në reagimin e saj ndaj sjelljes së Jax. “Unë nuk e di saktësisht se si ta etiketoj atë në vetvete, por të gjitha të rëndat, si hormonet dhe emocionet që kam ndjerë, kanë qenë shumë,” tha ajo në rrëfimin e saj. “Ka disa ditë ku jam sikur kjo është normalja ime e re? Ndonjëherë në këtë moment nuk duket sikur do të përmirësohet.”

Ndërsa episodi i dytë i sezonit po përfundonte, Brittany dhe Nia biseduan për problemet e tyre. Edhe pse kjo e fundit ende mendonte se shakaja e Jax ishte “aq frustruese”, duke e përshkruar atë si “emocionale për t'u menduar”, ajo pranoi se “ndihet më mirë tani”.

Brittany, edhe një herë, mbrojti burrin e saj, duke shtuar se ai ishte thellësisht i trishtuar kur pa Nia-n të mërzitur. “Jax është kaq, si, gjëja e fundit që do të donte të bënte është të të trishtonte. Iu thye zemra kur të pa duke qarë,” tha ajo. “Kam kërkuar falje, ai ka kërkuar falje, ti e di që nuk kam bërë asgjë, por prapë.”

Lugina vazhdon të martën në orën 9/8c.