Annemarie Wiley

Klea

Newbie ‘RHOBH’ Annemarie Wiley thirret për t’u shtirur se është mjeke!

Newbie ‘RHOBH’ Annemarie Wiley thirret që pretendon të jetë mjeke!

Disa MD Bravo po thërrasin Amvise të vërteta të Beverly Hills i ri, Annemarie Wileypër marrjen në pyetje Sutton Stracke në lidhje me një gjendje mjekësore në kamera.

Annemarie Wiley

Fillestari Bravo e vuri në dukje këtë Sutton ishte duke pirë alkool ndërsa merrte ilaçe, Gabapentin, ndërsa kamerat rrotulloheshin. Ajo gjithashtu foli me Sutton për çështjen e saj mjekësore, e cila përfshinte një “ngushtim të ezofagut”. Annemarie, një infermiere anesteziste, e këshilloi yllin e saj që të përtypte më shumë ushqimin e saj, por këshilla e saj profesionale nuk i përshtatej mirë Sutton.

Sutton Stracke

Sutton pyetur gjatë fundit RHOBH episodi – “Pse po bëj një takim me një mjek tani?”

Amvise të vërteta të Majamit anesteziologu, Dr Nicole Martinshkoi në Instagram për të ndarë mendimin e saj për këtë çështje, pasi shumë fansa e sulmuan atë RHOBH fillestar për kalimin e një kufiri personal.

Nicole tha në një video të postuar – “Nuk ka rëndësi se ku bini në spektër – nga të qenit teknik deri te të qenit mjek. Ju iu bashkuat profesionit për të qenë një avokat për pacientët dhe si i tillë, nuk është vendi ynë të nënçmojmë, vëmë në dyshim ose nënçmojmë simptomat ose diagnozën e një pacienti.”

Ylli i Bravo shtoi: “Ne jemi atje për të lehtësuar dhe ndihmuar pacientin gjatë procesit mjekësor, dhe ishte thjesht shumë e pakëndshme dhe e mërzitshme të shikoje Annemarie duke nënçmuar simptomat e Sutton në një mënyrë të tillë.”

Dr Nicole Martin

Nicole komentet e saj të filmuara i përshkruajti: “Le të mos e bëjmë këtë #ndriçim gazi. Ndriçimi i gazit mund të ndodhë edhe në mjekësi. Ndriçimi mjekësor me gaz ndodh kur një profesionist mjekësor hedh poshtë ose minimizon simptomat fizike të një pacienti ose ia atribuon ato diçkaje tjetër, si një gjendje psikologjike. Faktorë të shumtë mund të kontribuojnë në këtë sjellje, por në fund të fundit pacienti ndikohet kështu që le të bëjmë më mirë.”

Dr Nicole Martin

Nicole nuk ishte e vetmja “Shtëpiake” nga komuniteti mjekësor që u befasua Annemarie’s sjelljen ndaj Sutton.

Amvise të vërteta të Dallasit shap, Dr. Tiffany Moon, ishte doktori i parë i Bravo që peshoi, pas shikimit Annemarie bisedoni poshtë për të Sutton.

Tiffany, gjithashtu një anesteziolog, tha – “Kam gjetur se ishte tepër e vrazhdë. Por po, le të mos përdorim njohuritë tona mjekësore për t’iu drejtuar njerëzve, veçanërisht kur e keni gabim.”

Tiffany Moon

Fansat shkuan në Twitter pas shpërthimit të episodit Annemarie për atë që dukej të ishte agresion i synuar ndaj Kyle Richards’ Nemesis aktuale.

Annemarie Wiley

Një fans shkroi në Twitter – “Annemarie është memec. Ajo është gati të shkatërrojë karrierën e saj mjekësore duke thënë vazhdimisht gjëra marrëzi në një përpjekje për të qenë Kylezëdhënësi i.”

Annemarie Wiley

Një tjetër shkroi – “Annemarie vuri në rrezik besueshmërinë e saj si anesteziologe vetëm për të luajtur Kyle‘s lapdog. E dini se është keq kur çdo anesteziolog tjetër në bravo doli për të hedhur poshtë pretendimet e saj.”

Një shikues pyeti – “Pra Kyle, Annemariedhe Dorit thjesht dua të ulesh këtu dhe të tallesh dhe të qeshësh Sutton’s gjendje?”

Annemarie Wiley

Një tjetër postoi në Twitter – “Kyle, Dorit, dhe Annemarie duke qarë rreth Suttongjendja mjekësore e….Mezi pres që ata t’i dorëzojnë gomarët e tyre në ribashkim.”

Annemarie Wiley

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.