Kelli Ferrell

Klea

Newbie ‘RHOA’ Kelli Ferrell ka një dramë intensive divorci pasi ish-bashkëshorti përballet me burg për përbuzje!

Newbie ‘RHOA’ Kelli Ferrell ka një dramë intensive divorci pasi ish-bashkëshorti përballet me burg për përbuzje!

Kelli Ferrell, një shtesë e re në Amvise të vërteta të Atlantës, është gati të sjellë dramë të rëndësishme në sezonin e ardhshëm.

Kelli Ferrell

Ndërsa ajo lundron një divorc të diskutueshëm me burrin e saj të larguar Chuvalo Mark Ferrelli cili kohët e fundit u përball me probleme ligjore, Në kontakt ka zbuluar ekskluzivisht.

Dokumentet gjyqësore të marra nga Në kontakt detaje se Kelli, një kuzhinier dhe Rrjeti i Ushqimit personalitet, i paraqitur për divorc nga Çuvalo në prill 2022. Çifti, i martuar që nga gushti 2011, u nda zyrtarisht në janar 2022, duke përmendur dallime të papajtueshme.

Kelli Ferrell

Procedurat e divorcit kanë qenë të trazuara, me Kelli duke kërkuar kujdestarinë e vetme ligjore të katër fëmijëve të tyre dhe mbështetje financiare, përfshirë tarifat e avokatit. Asetet që arrijnë në 1.7 milionë dollarë, duke përfshirë shtëpinë e tyre të përbashkët dhe disa automjete luksoze, janë gjithashtu në diskutim.

Në përgjigje të e Kellit depozitimi, Çuvalo pranuan fundin e martesës së tyre, por kundërshtuan datën e ndarjes dhe kërkuan kujdestarinë fizike dhe ligjore të fëmijëve të tyre. Ai argumentoi kundër mbështetjes bashkëshortore, duke pohuar pavarësinë financiare të të dyja palëve.

Kelli Ferrell

Beteja ligjore u përshkallëzua me akuzat për keqmenaxhimi financiar dhe sjellje të pahijshme. Kelli i akuzuar Çuvalo të shpërndarjes së pasurisë martesore dhe ndërhyrjes në punët e tyre të biznesit. Ajo mori një urdhër ndalimi të përkohshëm për ta penguar atë nga shitja e aseteve pa pëlqimin e saj.

Një vendim vendimtar gjyqësor i dhënë në qershor 2022 Kelli pronësia e vetme e restorantit të tyre, Nana’s Chicken-N-Waffles, mes akuzave për mashtrim dhe sjellje të pahijshme financiare. Çuvalo i kundërshtoi këto pretendime, duke pohuar rolin e tij në biznes dhe duke sfiduar vendimet e gjykatës.

Kelli Ferrell

Zhvillimet e fundit pa Çuvalo mbajtur në mospërfillje të gjykatës për mospërmbushje të detyrimeve financiare dhe urdhrave të gjykatës. Ai u burgos shkurtimisht në fillim të vitit 2024 derisa plotësoi kërkesat e obligacioneve.

Ndërsa beteja ligjore vazhdon, Kelli mbetet e përqendruar te fëmijët e saj dhe përpjekjet profesionale, ndërsa të Çuvalos përfaqësuesit theksojnë përkushtimin e tij për një zgjidhje të drejtë dhe të drejtat prindërore mes shqyrtimit të vazhdueshëm publik.

Kelli Ferrell

Kelli Ferell filloi karrierën e saj duke punuar për Teresa Caldwell, reperi Përkuluni Wow’s nëna, ku ajo luajti një rol kryesor në hapjen e një butiku.

Udhëtimi i saj në sipërmarrje vazhdoi ndërsa ajo u fut në botën e kuzhinës, duke themeluar përfundimisht restorantin e mirënjohur Nana’s Chicken-N-Waffles në Gjeorgji.

Kelli Ferrell

Nana’s Chicken-N-Waffles ka marrë lëvdata për kuzhinën e stilit të Luizianës dhe Maryland, duke u zgjeruar në dy vende dhe duke fituar Kelli paraqitjet në platforma të njohura si p.sh Rrjeti i Ushqimit dhe Shfaqja e Oprah Winfrey. Ekspertiza e saj e kuzhinës i ka zënë gjithashtu spotet e saj në shfaqje televizive, duke përfshirë Good Morning America, Access Hollywood, dhe Jetoni me Kelly dhe Ryan.

Fillimisht me prejardhje nga Maryland, ajo u transferua fillimisht në Atlanta në 2003 për të ndjekur një arsim për modën, por rrënjët e saj të kuzhinës, duke mësuar nga mamaja dhe gjyshja e saj – “Nana” – në kuzhinë, së shpejti i bënë shenjë.