Kenya Moore

Klea

Newbie 'RHOA' Brittany Eady dyshohet se kërcënoi Kenia Moore me një armë gjatë përleshjes tronditëse!

Newbie 'RHOA' Brittany Eady dyshohet se kërcënoi Kenia Moore me një armë gjatë përleshjes tronditëse!

Tensionet u përshkallëzuan në mënyrë dramatike në Amvise të vërteta të Atlantës univers natën e së enjtes kur sapoardhur Brittany Eady ylli i kërcënuar i dyshuar për një kohë të gjatë Kenia Moore me dhunë me armë gjatë një konfrontimi të ashpër.

Brittany Eady

Të brendshëm zbuluan se sherri ka ndodhur gjatë hapjes së e Kenias spa e re e flokëve në Atlanta, ndërsa Bravo vazhdon xhirimet për sezonin e ardhshëm 16 të Amvise të vërteta të Atlantës.

Sezoni i ardhshëm i Amvise të vërteta të Atlantës premton të jetë një nga më shpërthyesit deri më tani, dhe xhirimet as që kanë përfunduar. Burime të shumta zbulojnë se sezoni i 16-të i sapoardhur Brittany Eady dhe RHOA veteran Kenia u përfshinë në një sherr të ashpër që u përshkallëzua në kërcënime vdekjeprurëse.

Kenia Moore

Sipas rrëfimeve të dëshmitarëve okularë, situata u bë shumë e paqëndrueshme kur Brittany gjoja kërcënuar Keniaduke thënë, “Unë kam një armë për ata që janë si ju.”

Përplasja i la të tronditur shikuesit.

Brittany Eady

Erick Robinsonnjë fotograf i famshëm që thuhet se ishte i pranishëm gjatë përballjes, konfirmoi incidentin tronditës mes Brittany Eady dhe Kenia me një postim të fshehtë dhe tashmë të fshirë në X.

“Unë jam ende duke u përpjekur të rikuperoj veten,” shkroi Robinson. “Nuk munda të bëja as një foto; goja më ra në dysheme. Unë jam thjesht i mahnitur – sikur kjo ishte skena më vdekjeprurëse e filmuar ndonjëherë në ekskluzivitet.”

Kenia Moore

Drama nuk mbaroi me kaq. Anëtar i kastit Drew Sidora shkoi në Twitter për të ndarë reagimin e saj, duke deklaruar, “Jam e tronditur dhe e mërzitur”. Deri tani, asnjëra Kenia as Brittany Eady kanë komentuar publikisht për sherrin. Fansat dhe anëtarët e kastit shpresojnë që kërcënimet e bëra të mos çojnë në dhunë të vërtetë.

Drew Sidora

Në të tjera Amvise të vërteta të Atlantës Lajme, Simon Guobadia Manovrat ligjore duket se po ndikojnë në orarin e xhirimeve të serialit. Simon ka tentuar të bllokojë kamerat që të hyjnë në shtëpinë bashkëshortore me të cilën ndahet Porsha Williams. Ky zhvillim rrjedh nga një mosmarrëveshje ligjore e vazhdueshme ku Simon po sfidon kushtet e marrëveshjes së tyre paramartesore.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Dokumentet e gjykatës zbulojnë se një gjyqtar ka vendosur së fundmi për këtë çështje, duke deklaruar se gjykatat nuk do të ndërhyjnë për çështjen e xhirimeve në banesën bashkëshortore derisa të merret një vendim për ekzekutueshmërinë e paramartesës. Në dokumentin e gjykatës thuhej: “Palët ngritën çështjen nëse kushtet e marrëveshjes paramartesore lejojnë apo ndalojnë xhirimet/regjistrimet në banesën martesore. Duke qenë se kjo çështje nuk u vërejt zyrtarisht për një seancë provuese për çështjet thelbësore që lidhen me marrëveshjen paramartesore të palëve, Gjykata i rezervon këto çështje për përcaktim të mëvonshëm.”

Simon Guobadia

Si rezultat, Amvise të vërteta të Atlantës ekipit të prodhimit i është ndaluar të xhirojë në e Porshës në shtëpi derisa të zgjidhet mosmarrëveshja ligjore. Megjithatë, gjykatësi vendosi që Porsha të ruajë aksesin ekskluziv në shtëpi dhe Simon duhet të japë njoftim me shkrim përpara se të vizitojë. Në vendimin e gjykatës thuhej: “Asnjëra palë nuk do të hyjë në banesën e tjetrës pa pëlqimin paraprak me shkrim (mjafton teksti ose emaili). Nëse bashkëshorti duhet të marrë sende personale shtesë nga vendbanimi martesor, bashkëshorti do ta kërkojë këtë me shkrim nëpërmjet një avokati jo më pak se 24 orë përpara dhe do t'i lejohet të marrë pronën e tij personale në një kohë dhe datë të pëlqyeshme për palët.

Porsha Williams

Pavarësisht se nuk ishte në gjendje të filmonte brenda rezidencës, Porsha ka ruajtur një farë kontrolli mbi shtëpinë e saj. Ndërkohë, Simon është ende financiarisht përgjegjës për pronën, duke përfshirë kostot e hipotekës, shërbimeve komunale dhe peizazhit. Kjo situatë largohet Simon me pak kontroll mbi pronën, përveç parandalimit RHOA nga xhirimet atje.

Simon Guobadia

Sezoni i fundit i Amvise të vërteta të Atlantës është duke u shndërruar në një slitë emocionesh dhe drame, me kërcënime vdekjeprurëse dhe beteja ligjore me aksione të larta në ballë.